Paris’te sonbahar

Yakalandığı amansız hastalığı yenmeyi başaran Ender Mermerci, sağlığına kavuşmasını Fransa’da kutluyor.

Geçen ay küçük kızı Derin’le birlikte Paris’e giden Ender Hanım, kızını İstanbul’a uğurladı ama kendi dönmedi. The Ritz Carlton Otel’deki bir süitte kaldığını öğrendiğim Mermerci, tüm zamanını alışveriş yaparak, Fransız dostlarının verdiği davetlere katılarak değerlendiriyormuş. Ve bir süre daha tatile devam edecekmiş.

Eski bakan doğum gününü Boğaz’a nazır kutladı

Ariani-Enis Günay çiftinin misafiri olarak Türkiye’de bulunan Bulgaristan eski İçişleri Bakanı Bogomil Bonev, doğum gününü geçtiğimiz gün Hotel Les Ottomans’daki Q Jazz Bar’da kutladı. Partiye "Bulgaristan’ın süper starı" olarak anılan eşi Nona Yotova’nın yanı sıra Feza Fırat, Erkan Akyollu ve Berkan Tüzünataç da katıldı. Eşsiz Boğaz manzarasına hayran kalan Bonev, eşinin ekim ayındaki doğum gününü de yine bu mekanda kutlamaya karar verdi.

SSM’deki odasını gösterdi

Sevil Sabancı ile sevgilisi Mehmet Tekinel, geçtiğimiz gün Dali sergisinin Sakıp Sabancı Müzesi’ndeki açılış davetine katıldı. Bir dönemler Atlı Köşk olarak bilinen müzeyi dolaşmak, bu köşkte yıllarını geçirmiş olan Sevil Hanım’ı geçmişe sürükledi. Sabancı, müzeyi gezmeyi bitirdikten sonra üst kata çıkıp, Tekinel’e eskiden kaldığı odayı gösterdi.

Puro ithal ediyorlar

Birlikte EMMA Prodüksiyon adlı bir şirket kurup "Ateşten Koltuk" dizisini çeken Mehmet Ali Ilıcak ile Emir Tamer, şimdi de puro ithalatına başladı. İkili, Küba’dan getirdikleri puroları Türkiye çapında açacakları dükkanlarda satacakmış. Ülkemizde bulunmayan bir markayı getirten Ilıcak ile Tamer, bu puroları tiryakilerin çabuk keşfedeceğine inanıyor.

Venüs’le çok iyi anlaşıyor

Mehmet Günyeli’den iki oğlu olan Leyla Alaton, Mehmet Bey’in ilk evliliğinden dünyaya gelen kızı Venüs’le de çok iyi anlaşıyor. Leyla-Mehmet Günyeli çifti geçtiğimiz gece Dali sergisinin Sakıp Sabancı Müzesi’ndeki açılış davetine de Venüs ile birlikte katıldı. Leyla Hanım’ın Venüs ile samimiyeti ve ona gösterdiği yakınlık, kimsenin gözünden kaçmadı.

Ahu Has kist aldırdı

Ahu-Can Has çifti, geçtiğimiz ay Ahu Hanım’ın yaşadığı bir sağlık sorunu nedeniyle Amerika’ya gitmişti. Ahu Hanım, kolunda çıkan kisti Boston’daki bir hastanede aldırdı. Ahu-Can Has çifti, geçtiğimiz günlerde Türkiye’ye döndü. Operasyonun iyi geçtiğini belirten Has ailesi, Ahu Hanım’ın hızla iyileştiğini de sözlerine ekledi.

Yeni sergisini İstinye’de açacak

İsmail Acar’ın "Geleneksel Form IV" temalı resim sergisi, Dubai, Moskova, St. Petersburg ve New York 2009 Bienal’inden önce Türk sanatseverlerle buluşuyor. Sergi, 15 Ekim günü İstinyePark’taki Antik Park Sanat Galerisi’nde açılacak. Geçmişin şaşaalı ve görkemli formlarını 21. yüzyılın çağdaş toplumuyla karşı karşıya getiren, ağırlıklı olarak tuval üzeri yağlı boya eserlerden oluşan sergi 23 Kasım akşamına kadar ziyaret edilebilecek.

Bettina Hanım’ın keyif gecesi

Bettina Machler, geçtiğimiz hafta Sakıp Sabancı Müzesi’nde açılan Dali sergisini gezdi ve aynı günün akşamı arkadaşlarıyla birlikte soluğu Harbiye’deki Al Jamal’de aldı. Dostlarıyla yemek yiyip uzun uzun sohbet eden Machler’in keyfi öylesine yerindeymiş ki, yemeğin ardından çalan oryantal müzik eşliğinde dans bile etmiş duyduğuma göre...

Tuna Kiremitçi

Hayal’de çıkıyor

Tuna Kiremitçi, geçtiğimiz yıl grubuyla birlikte Beyoğlu Hayal Kahvesi’nde çıkmış, yaptıkları müzik mekanı dolduran müşterilerden iyi not almıştı. Ünlü yazar bu ilgiye alışmış olacak ki, bir kez daha aynı mekanda program yapmaya karar verdi. Kalemini bırakıp gitarını eline alan Kiremitçi, 8 Ekim gecesi Hayal sahnesinde olacak.

Bodrum’da Latin caz geceleri

The Marmara Bodrum, Ramazan Bayramı tatilinde şehrin karmaşasından ve günlük koşuşturmacasından kurtulmak isteyenlere huzur vaat ediyor. Bir de havuz başında Latin caz keyfi... Latin cazın usta isimlerinden Kübalı Diego Pelaez ve Nancy, bayram tatili süresince canlı performanslarıyla havuz başında olacak.
Yazarın Tüm Yazıları