Paris’te rakip Fransa

Güncelleme Tarihi:

Paris’te rakip Fransa
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 1999 00:00

Haberin Devamı

İki grupta da maçlarını başarıyla tamamlayan milli takımımız, 1 Temmuz'da oynayacak çeyrek final maçında evsahibi Fransa ile karşılaşacak.

Herkes övüyor

Avrupa Şampiyonası'nda, oynadığı basketbol ve aldığı başarılı sonuçlarla gönüllere taht kuran milli takımımız, ikinci turda mücadele ettiği F Grubu'ndaki maçlarını üçüncü sırada tamamlayarak çeyrek final vizesini alırken, rakibi de E Grubu'nun ikincisi, evsahibi ekip Fransa oldu.

Çekinmiyoruz

İkinci tur maçlarının oynandığı La Mans'tan bu sabah Paris'e geçecek olan ay yıldızlı ekibimiz, şampiyonaya verilen iki günlük arada hem dinlenecek hem de Fransa maçının teknik ve taktik hazırlıklarını yapacak. Milli oyuncular ve antrenör Kunter, Fransa'dan çekinmediklerini söylediler.

Geçeriz

Erman Kunter, Fransaile Avrupa Şampiyonası öncesinde bir hazırlık maçı oynadığımızı ve çok az farkla yenildiğimizi hatırlatarak, ‘‘Fransa'dan korkmuyoruz. Onlarla oynadığımız hazırlık maçında Hidayet de takımdaki yerini alamamıştı. Paris'te elimizden gelen her şeyi yapacağız’’ dedi.

Hırvatlar çöktü

MİLLİ Takımımız'ın ikinci turda mücadele ettiği F Grubu'nda bulunan ve önceki akşam ay yıldızlı ekibimizin 63-55 yendiği Almanya, bu yenilginin acısını dün Hırvatistan'dan çıkardı. Hırvatistan'la oynadığı karşılaşmanın özellikle ikinci yarısında coşan Almanya maçı 102-85 gibi farklı bir skorla kazandı. Bu sonuçla Almanya gruptaki puanını 9'a çıkardı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!