Paris Saint Germain Arsenal maçı hangi kanalda saat kaçta?

Güncelleme Tarihi:

Paris Saint Germain Arsenal maçı hangi kanalda saat kaçta
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 2016 17:30

Paris Saint Germain Arsenal maçı bu akşam Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda önemli bir karşılaşma olacak. Spor severler karşılaşmanın hangi kanalda saat kaçta yayınlanacağını merak ediyorlardı. Karşılaşmanın canlı yayın bilgisi açıklandı. Peki Paris Saint Germain Arsenal maçı bu akşam hangi kanalda saat kaçta canlı olarak yayınlanacak?

Haberin Devamı

Paris SG ve Arsenal'in daha önceki tek karşılaşması 1993/94 Kupa Galipleri Kupası yarı finalinde gerçekleşmişti. Paris'teki maç 1-1 bitmiş, Arsenal evinde 1-0 kazanarak turu geçmişti.Paris SG, Avrupa kupalarında evinde oynadığı son 39 maçın sadece birini kaybetti. O yenilgi de Nisan 2015'te Barcelona karşısında alındı. Arsenal, Fransız takımlarına karşı deplasmanda oynadığı son 12 maçı kaybetmedi (8G 4B), son yedi maçın da tamamını kazandı. Paris SG, İngiliz takımlarına karşı evinde yedi maçta sadece bir kez yenildi (Eylül 2004'te Chelsea karşısında 3-0).Paris SG üst üste beşinci, toplamda dokuzuncu defa Şampiyonlar Ligi'ne katılıyor. Bunu daha fazla başaran tek Fransız kulübü Lyon.Paris SG, son dört sezonda da çeyrek finalde turnuvaya veda etti. En iyi derecesi, 1994/95'te yarı final.

Haberin Devamı

Paris Saint Germain Arsenal maçı hangi kanalda saat kaçta?
Paris Saint Germain Arsenal maçı bu akşam 21:45'te başlayacak. Mücadele Tivibu Spor4 kanalından canlı olarak yayınlanacak

Paris SG, 2012/13'te Devler Ligi'ne döndüğünden bu yana gruplarda oynadığı 24 maçın 17'sini kazandı PSG, geçen sezon grup aşamasında sadece bir gol yemişti.Arsenal, Şampiyonlar Ligi'ne üst üste 19. kez katılıyor: Sadece Real Madrid daha uzun bir seriye sahip. Arsenal son 13 sezonda da gruptan çıkmayı başardı; ancak son altı sezonda da son 16'da veda etti. Topçular'ın en iyi derecesi, 2006'da Barcelona'ya kaybettikleri final olmuştu.Arsenal'in son 12 Şampiyonlar Ligi maçının hiçbiri berabere bitmedi. Alexis Sanchez, Arsenal'in Şampiyonlar Ligi'nde attığı son 13 golün sekizine katkı yaptı (üç gol, beş asist).Arsène Wenger, Şampiyonlar Ligi'nde 176 maça çıktı ve aktif teknik direktörler arasında bu alanda en yüksek sayıya sahip. Tüm zamanlarda bu sayıyı geçen tek isim Alex Ferguson.

BAKMADAN GEÇME!