Parıldar’dan Garden'e övgü

Güncelleme Tarihi:

Parıldar’dan Gardene övgü
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 11:59

Parıldar’dan Garden'e övgü

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Suat Parıldar, Türkiye'nin çiçekçilik sektöründeki tek ve en büyük kümelenme modeli olan Garden A.Ş.’yi ziyaret etti.

Bitkisel Üretim Şube Müdürü Hacı Ali Dinçer ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Özden Geyik’le birlikte ülkemizin çiçekçilik sektöründeki tek ve en büyük kümelenme modeli olan Garden A.Ş. yi ziyaret eden Parıldar, Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gümüş ve Yönetim Kurulu üyeleriyle süs bitkileri üreticilerinin durumunu görüştü.

Karşılıklı sohbet havasında geçen görüşmede birçok konu hakkında görüşme yapıldı. Hayata geçirmeyi düşündükleri bir proje hakkında Başkan Gümüş’e bilgi veren Geyik, “Kadınların üretime katılmalarını sağlamak amacıyla eğitim ve istihdamlarına yönelik projelerimiz var” dedi. Başkan Gümüş’le konuşmalarını sürdüren Geyik, firmalarının, kendilerinin eğitime alacakları kadınların istihdamı konusunda görüşlerini sordu. Gümüş, çalışanlarının ağırlıklı olarak kadınlardan oluştuğunu ve bu projeye memnuniyetle destek verebileceklerini ifade etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!