"Pardon ateşiniz var mı"

Güncelleme Tarihi:

Pardon ateşiniz var mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2008 16:59

Vintage kraliçesi, model Ece Sükan’ın “Ateşiniz Var Mı?” konseptinde çektiği fotoğraflar, sımsıcak ve eğlence dozu yüksek bir partiyle beğeniye sunuldu.

Haberin Devamı

"ATEŞİNİZ VAR MI?"


Açıldığı ilk günden bu yana İstanbul eğlence dünyasının nabzını tutan It’s a Joke geçtiğimiz hafta Ece Sükan’ın Davidoff için çektiği fotoğraflardan oluşan “Ateşiniz Var Mı?” adlı fotoğraf sergisine ve partisine ev sahipliği yaptı.

Sımsıcak ve eğlence dozunun yüksek olduğu serginin açılış partisine İstanbul cemiyet hayatının ünlüleri ile fotoğrafları çekilen sanatçı ve mankenler katıldı. Gecenin müzikleri, davete katılanların eğlence ritmini artırdı.

Moda dünyasının ünlülerinden Ece Sükan’ın Davidoff’tan esinlenerek çektiği fotoğraflar, “Ateşiniz Var Mı?” konseptini birebir yansıtıyor. Tutku dolu fotoğrafları yansıtan sergi, aralarında Çağla Şikel, Tan Sağtürk, Hande Subaşı, Mirkelam, Ahu Yağtu, İlhem, Özge Ulusoy, Tolgahan Sayışman ve Ece Sükan’ın kendisinin de olduğu çılgın, dinamik, karizmatik ve farklı tarzdaki fotoğrafları ile uzun süre gündemde kalacağa ve konuşulacağa benzer.

 

Pardon ateşiniz var mı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!