Parasızlığın gözü kör olsun!

Güncelleme Tarihi:

Parasızlığın gözü kör olsun
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2002 01:59

Trabzonspor Başkanı Özkan Sümer, ‘‘10 bin dolar ile Brezilya'ya oyuncu izlemeye gittim. Yalvararak, buradan 4 futbolcu transfer ettik’’ dedi.

Trabzonspor'un Mali Genel Kurulu dün yapıldı. 2 bin 40 üyeden 140'ının katıldığı kongrede, Yönetim Kurulu mali bilançosu ve faaliyet programı ibra edildi. Zaman zaman sert tartışmaların yaşandığı genel kurulda, 2002 yılı tahmini bütçesi 35 trilyon 410 milyar lira olarak belirlendi. Kongrede kendisine yöneltilen eleştirileri yanıtlayan Başkan Özkan Sümer şunları söyledi:

‘‘Yabancı futbolcu transferinde ciddi hatalar yaptığımızı kabul ediyorum. Ancak parasızlığın gözü kör olsun. 10 bin dolar ile Brezilya'ya oyuncu izlemeye gittim. Yalvararak, paralarını taksitlendirerek, buradan 4 oyuncu transfer ettik’’ dedi. Sümer, göreve gelirken Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'dan destek almadığını da sözlerine ekledi.

Trabzonspor'un Brezilyalı futbolcuları Da Silva, Aurelio, Jarro ve Anderson dün Antalya kampına katıldı. Teknik Direktör Hans Peter Briegel, kampa geç gelen Brezilyalı oyunculara ceza verilmesini isteyeceğini söyledi. Bu arada Patrick Willars’ın hala dönmemesi sıkıntı yaratırken, Ganalı futbolcunun hastalığı nedeniyle gelemediği bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!