Parasını verdi 10 bilet aldı

Güncelleme Tarihi:

Parasını verdi 10 bilet aldı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2013 01:14

Trabzonspor Başkanı deplasman yasağını protesto etmek için bu akşam maçı Beşiktaş taraftarıyla izleyecek.

Haberin Devamı

DÖRT büyük kulübün kendi arasında oynadığı maçlardaki deplasmandaki seyirci yasağını protesto etmek için bu akşam oynanacak Beşiktaş maçını kapalı tribünde, siyah beyazlı taraftarların arasında izleyecek olan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu parasını vererek 10 adet maç bileti aldı.
Karşılaşma öncesi Beşiktaş yöneticileri ile birlikte dostluk yemeğinde bir araya gelecek olan İbrahim Hacıosmanoğlu, “Beşiktaş bize her konuda destek oluyor. Başkan Fikret Orman ve İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, bize büyük fair play örneği göstererek el uzattılar. Biz iki kulüp seyirci konusuna anlaşmıştık ama bazı engelleri aşamadık. Ben de bu yüzden taraftarların arasında yer alacağım” dedi.

AMACIMIZ FUTBOL KARDEŞLİĞİ

OLİMPİYAT Stadı’nda, Beşiktaş yönetimi tarafından karşılanacak olan Hacıosmanoğlu, özel güvenlik koruması istemedi. Daha önce Beşiktaş yönetiminden 8 bilet isteyen Hacıosmanoğlu sonra iki bilet talebinde daha bulundu. 10 bileti parasını vererek alan Trabzonspor Başkanı, maçtan 1 saat önce stata gelip yerini alacak.
Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu ise “Bizim amacımız futbol kardeşliğine öncü olmak. Beşiktaş taraftarı bizi ağırlayacaklar. Bu spordaki kardeşliğin adına atılmış olağanüstü bir adımdır” dedi.

BAKMADAN GEÇME!