Paranızı arkadaşınızdan geri alma kolaylaştı!

Güncelleme Tarihi:

Paranızı arkadaşınızdan geri alma kolaylaştı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2017 11:52

Facebook Messenger, yeni işleviyle paranızı arkadaşlarınızdan geri almayı kolaylaştırdı!

Haberin Devamı

Facebook, size borçlanan arkadaş grubunuzun borcunu bir kerede geri ödemesini sağlayan yeni bir işlev sunmaya başladı: Grup ödemeleri. Facebook Messenger'a eklenen bu yeni işlev sayesinde örneğin geçen hafta arkadaşlarınıza aldığınız sinema biletlerinin parasını kolayca geri isteyebileceksiniz. Tabi ABD'de yaşıyorsanız - işlev, şimdilik yalnızca ABD'de çalışıyor.

Para istemek için yapmanız gereken, grup sohbetinde sol alttaki + simgesine dokunmak. Burada yeni ödeme simgesini göreceksiniz ($ işareti). Bu düğmeye dokunarak ödeme istediğiniz kişileri seçebilirsiniz. Gruptaki herkesi seçebilir veya yalnızca bazı kişileri seçebilirsiniz. Bu adımın ardından her kişiden isteyeceğiniz miktarı yazmanız gerekiyor. Parayı isteme nedeninizi de yazdıktan sonra son olarak İste düğmesine basıyorsunuz.

Haberin Devamı

İstek gönderildikten sonra grup sohbetinde kimin ödeme yaptığı ve kimin mazeret çıkardığı görünüyor. Detayları görmek için istediğiniz zaman isteği tam ekrana taşıyabiliyorsunuz.

Bu arada grup sohbetinde artık para göndermeniz de mümkün.

Facebook Messenger, 2015'ten bu yana bireyler arasında ödeme yapma işlevleri sunuyor. Grup desteğiyle birlikte işlev, evrimini devam ettirecek ve hayatınızı kolaylaştıracak bir yeniliğe kavuşmuş oldu.

BAKMADAN GEÇME!