Paramparça kadrosuna iki yeni isim dahil oldu

Güncelleme Tarihi:

Paramparça kadrosuna iki yeni isim dahil oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 16:23

Her Pazartesi Star TV’de ekrana gelen Paramparça kadrosuna kattığı iki yıldız oyuncuyla izleyicisini şaşırtacak.

Haberin Devamı

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın yer aldığı Paramparça dizisinin kadrosuna iki yıldız oyuncu dahil edildi. Nurgül Yeşilçay’ın 52. bölümden sonra ayrılacak olmasından dolayı, kadrosu güçlendirilen dizinin yapımcılığını, dünyaca tanınan medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye üstleniyor.

enaryosunu Yıldız Tunç’un kaleme aldığı, yönetmenliğini Altan Dönmez’in yaptığı Paramparça, kadrosuna Şükran Ovalı ve Hümeyra dahil oldu. Şükran Ovalı ‘Psikiyatrist Ayşe’ karakterini canlandırırken, usta oyuncu Hümeyra ise Harun (Barış Falay)’un halası Maide olarak dizide izleyicinin karşısına çıkacak.

Güçlü oyuncu kadrosuyla hem Türkiye’de hem dünya çapında izlenme rekorları kıran Paramparça’da diziye giren yeni karakterler, yeni hikayelerin de başlangıcı olacak.

Haberin Devamı

51. bölüm fragmanı yayınlanan Paramparça’nın yeni bölümü 1 Şubat Pazartesi günü saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

İŞTE PARAMPARÇA 51. BÖLÜM FRAGMANI:

ŞÜKRAN OVALI KİMDİR?

‘Bir Bulut Olsam’, ‘Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’, ‘Leyla İle Mecnun’, ‘Şeref Meselesi’ gibi sevilen pek çok dizide rol alan Şükran Ovalı, 1 Nisan 1985 yılında İzmir’de dünyaya geldi. İzmir Mustafa Urcan İlköğretim okulunda okul hayatına başladı ve liseyi de Göztepe’de bitiren Ovalı, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Oyunculuk bölümünü bitirdi. 2012 tarihinde Orhan Kemal’in romanından uyarlanan ‘Kötü Yol’ isimli dizide başrol oynadı. 2014 tarihinde ise Şeref Meselesi dizisinde Derya ile ekranların karşısına çıktı.

Şükran Ovalı, Şeref Meselesi, Ulan İstanbul, Cinayet, Kötü Yol, Reis, Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Kahramanlar, Bir Bulut Olsam, Aşk Yakar, Avrupa Avrupa, Aşk Yakar, Vazgeç Gönlüm, Bez Bebek, Ezo Gelin dizilerinin yanı sıra Nar, Ev, İçimdeki Yabancı – Seni Seviyorum, Cin Geçidi, Alia, Pars: Kiraz Operasyonu adlı filmlerde oynadı.

Paramparça kadrosuna iki yeni isim dahil oldu

Haberin Devamı

HÜMEYRA KİMDİR?

15 Ekim 1947 tarihinde İstanbul’da doğan Hümeyra, 1970'lerden beri müzisyen ve oyuncu olarak tanınıyor. ‘Unutursam Fısılda’ ‘Babam ve Oğlum’, ‘Dedemin İnsanları’ gibi büyük gişeli sinema filmlerinin yanında ‘Hatırla Sevgili’, ‘Avrupa Yakası’, ‘Yalan Dünya’ gibi dizilerle izleyicinin gönlünde yer eden Hümeyra

Müzisyen olarak tanındığı 1970'lerde ‘Kördüğüm’, ‘Sessiz Gemi’, ‘Otuzbeş Yaş’ gibi şarkıları büyük hit oldu. Daha sonra popüler çizginin dışında, ‘Tutkulardan İntihar’, ‘Beyhude’ gibi albümler de yaptı. ‘Tutkulardan İntihar’, Türkiye'de rap müzik tarzında söylenmiş ilk şarkı örneğidir.

Önce tiyatro, sonra televizyon, sonra da ‘Talihli Amele’ adlı filmle sinema oyuncusu oldu. Ferhan Şensoy'un ‘Ortaoyuncular’ ekibiyle 1985 yılında ‘İçinden Tramvay Geçen Şarkı’ da oynadı. 1986'da ‘Asiye Nasıl Kurtulur?’ filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Antalya Film Festivali'nde Altın Portakal Ödülü kazandı. 10. İstanbul Uluslararası Sinema Tarih Buluşması'nın geleneksel onur ödülü ‘Işık Saçan Apollon’ 2007 yılında Hümeyra’nın oldu. Fikret Hakan ve Ömer Kavur ile evlenip, boşandı. 

Haberin Devamı

Paramparça kadrosuna iki yeni isim dahil oldu

BAKMADAN GEÇME!