Paramparça 83. bölüm fragmanında Cansu şaşırtıyor

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 83. bölüm fragmanında Cansu şaşırtıyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2016 16:47

Paramparça yeni bölümü için heyecanlı bekleyiş sürerken yayınlanan fragman diziseverleri heyecanlandırdı. Yarın ekrana gelecek olan dizinin 83. bölümünde Emre bebeğin evlatlık verilmesini kaldıramayan Cansu, herkesi şaşırtacak bir hamle yapacak. İşte, Paramparça 83. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ilk detaylar!

Haberin Devamı

Paramparça 83. bölüm fragmanında entrikalar dur durak bilmiyor. Ozan ile kan bağı olduğunu duyna Harun, bunu sadece duygusal olarak değil, bazı problemleri çözmek için de kullanacaktır. Paramparça 83. bölüm fragmanında asıl olay Cihan'ı bitirmektir. Diğer taraftan Cihan henüz olanlardan habersizdir. Onun amacı Mithat'ı ortaya çıkarmaktır. Paramparça 83. bölüm fragmanında Cansu ise Emre bebeğin evlatlık verilmesini kaldıramamıştır

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Yönetmenliği Altan Dönmez’e, senaryosu Yıldız Tunç’a ait olan ‘Paramparça’nın 5 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’da yayınlanacak yeni bölümünde, Cansu kendisinden hiç beklenmeyen bir hamle ile herkesi şaşırtacak…

Ozan’ın kendi oğlu olduğunu öğrenen ve Dilara ile yüzleşen Harun, Cihan’a karşı elinin kuvvetlendiğini düşünerek, Dilara’yı tehdit eder. Dilara’nın Harun’dan ayrılamadığını fark eden Cihan, Dilara’yı Harun ile kalmaya zorlayan sebebi bulmaya kararlıdır.

Haberin Devamı

Öte yandan Cihan, Mithat’ın da peşine düşmüştür. Alfa kod adını kullanan Mithat, artık çok dikkatli olmak ve Hazal’dan uzak durmak zorundadır. Asuman, Dilara’nın babasının Ekrem Bey olduğunu kanıtlayabilmek için DNA testi yaptırır. Ekrem Bey ise gerçeği açıklamak için Dilara’nın karşısına çıkar.

Cansu’nun Çocuk Esirgeme Kurumu’nda gördüğü ve büyük bir aşkla bağlandığı Emre bebek, bir aileye evlatlık verilmiştir. Cansu bunu öğrenince, üst üste yaşadığı acıların etkisiyle kendini kaybeder. Emre bebek ile yeniden bir araya gelmek için bulduğu yol çok tehlikeli olsa da, Cansu kararını vermiştir.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Son bölümünde Alaz’ın kaçırıldığı haberiyla ortalık karışır. Oğlunun kaçırıldığın Dilara’dan öğrenen Harun, beyninden vurulmuşa döner. Oğluna sağ salim kavuşabilmek için tek seçeneği vardır: Dubrovnik’e gidip Damir ile buluşmak ve onun isteklerine boyun eğmek… Artık Alaz kadar Harun’un hayatı da tehlikededir. Cihan da Alaz’ı bulabilmek için tüm imkanlarını seferber eder. Mithat’tan yardım isteyen Cihan, verilen adrese baskın yapar ve büyük bir çatışma yaşanır. Cihan, Mithat’ın gerçek kimliğini deşifre etmeye de çok yaklaşmıştır. Öte yandan Maide Hanım’ın hiç sönmeyen intikam ateşi ise bu kez kendisini yakar.

BAKMADAN GEÇME!