Paramparça 65. bölüm fragmanında sinirler geriliyor!

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 65. bölüm fragmanında sinirler geriliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 07, 2016 09:39

Paramparça 65. bölüm fragmanında yer yerinden oynuyor. Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan dizinin yeni bölümünde Cihan, Dilara'yı evden kovuyor. Candan ve Dilara arasında neler yaşanacak? Dilara hapse mi girecek? Paramparça 65. bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacaklardan ipuçları haberimizde.

Haberin Devamı

Paramparça'nın merakla beklenen fragmanında şoke eden gelişmeler yaşanıyor. Paramparça dizisi hakkında 65.bölümde Harun ve Dilara arasında yaşananlar herkesi şoke ediyor. İşte Paramparça yeni bölüm fragmanı...

Kim vuruldu?
Dilara’nın Harun ile görüştüğünü öğrenen Cihan öfkeden deliye döner. Dilara, Cihan’ın ısrarlı aramalarına yanıt veremez çünkü, o da aynı saatlerde Candan’ın evindedir. Candan’a Ozan’dan uzak durmasını söyler ve gözdağı vermek için silahını Candan’a doğrultur. O sırada Ozan da eve gelir ve silahın ateş almasıyla olayların seyri değişir.

Dilara hapiste!
Sırtından hançerlendiğini düşünen Cihan, Cansu’nun tüm engelleme çabalarına karşı Dilara’yı evden kovar. Dilara’ya bir darbe de Harun’dan gelir. Harun, Demir Alaz’ın kendi oğlu olmadığını söyler. Dilara için her şey gittikçe zorlaşırken, polislerler Dilara’yı almak için eve gelmiştir. Dilara çok büyük bir suçla itham edilmektedir; üstelik aleyhinde tanıklık yapacak kişi, herkesi şoke edecek bir isimdir.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 9 Mayıs Pazartesi
Yayın Saati: 20.00

PARAMPARÇA 65.BÖLÜM FRAGMANI

 

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

O, Senin çocuğun değil! 
Harun ve Dilara yeni hayatlarına doğru yola çıkmaya hazırlanırken Maide Hanım’dan gelen bir telefon tüm dengeleri değiştirir. Maide Hanım’ın verdiği bilgiye göre, Demir Alaz, Harun’un değil Cihan’ın çocuğudur. 

İntikam için Candan'la işbirliği 
Ozan’a Harun’u sevdiğini söyleyen Dilara, işin ucunun Candan-Ozan beraberliğine kadar gideceğini aklına bile getirmez. Candan ve Ozan’ın hayli samimi pozlarla çekilmiş fotoğraflarını gören Cihan beyninden vurulmuşa döner. 

Boşanmak istiyorum!
Öte yandan Ayşe’ye her geçen gün tutkuyla bağlanan Cihan, Dilara’ya boşanmak istediğini söyler. Dilara bu durumu mutlulukla karşılarken olan olur; Cihan, Harun ile Dilara’nın hala görüştüklerini öğrenir. 

 

BAKMADAN GEÇME!