Paramparça dizisi 63. bölümde zor seçim!

Güncelleme Tarihi:

Paramparça dizisi 63. bölümde zor seçim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2016 09:01

Paramparça dizisi bu hafta iki fragman birden yayınladı. Bu akşam yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde Harun, annesinin dolduruşu ile yalıya baskına gidiyor. Dilara'ya seçim şansı bırakmayan Harun herkesi tedirgin ediyor. İşte Paramparça'nın yeni bölüm fragmanları

Haberin Devamı

Paramparça dizisi 63. bölüm ile izleyici karşısına çıkmaya hazır. Peki yeni bölümde neler olacak? Paramparça 63. bölüm 2. fragmanını da yayınladı. Harun ve Dilara arasındaki gerilim artıyor. Paramparça 63. bölüm fragmanları haberimizde.
Yalıya Baskın

Medyada yer alan mutlu aile tablosu fotoğrafları ortalığın karışmasına sebep olur. Ayşe, Cihan’ın bir yandan kendisiyle ilişki yaşadığını, öte yandan Dilara ile mutlu bir evliliği olduğunu düşünür. Harun ise, oğlu Demir’i Cihan ile görünce beyninden vurulmuşa döner. Üzerine bir de Maide Hanım, “Dilara seni oyalıyor” deyince, Harun soluğu yalıda alır.

En zor karar

Harun’un Demir’i kaçırmasına engel olamayan Dilara, Cansu ile birlikte Harun’un peşine düşer. Harun, Dilara’ya seçme şansı bırakmayacak bir teklifle gelir. Ya Cihan ve çocuklarını bırakıp kendisiyle gelecek ya da bir daha bebeğinin yüzünü göremeyecektir...

Haberin Devamı

Yayın Günü: 25 Nisan Pazartesi
Yayın Saati: 20.00

PARAMPARÇA 63. BÖLÜM FRAGMANI

PARAMPARÇA 63. BÖLÜM 2. FRAGMANI

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hazal’ın, Ayşe’nin hastası olduğunu öğrenen Maide Hanım, Ayşe’nin Cihan ile tanışıklığını sorgular. Ayşe’ye sürpriz yapmak için habersizce evine giden Cihan ise gördüğü manzara ile şoka girer çünkü evde Ayşe’den başka hiç ummadığı biri daha vardır.

Deniz, yıllar sonra kavuştuğu babası Burhan’a Rahmi Bey’in yaptıklarını anlatır. Rahmi Bey’den intikam almak isteyen Burhan, onunla tanışıklık kurmanın bir yolunu bulur. Patronluğa iyice adapte olan Deniz, Cansu’nun artık kendisini sevmediğini düşünmekte ve kalbini taşlaştırmaktadır.

Harun, Dilara’yı her şeyi geride bırakıp kendisiyle yeni bir hayat kurması için ikna etmeye çalışır. Dilara kesin kararını vermek zorundadır. Maide Hanım, Dilara’nın Harun’u oyaladığına emindir. Harun buna ihtimal vermezken, gördüğü bir fotoğraf ile herkes için her şey değişir.

PARAMPARÇA'NIN YILDIZI CANER ERKİN İLE AŞK YAŞIYOR

Caner Erkin'in yeni aşkı Şükran OvalıAsena Atalay’la yollarını ayıran Caner Erkin’in bir haftadır Şükran Ovalı’yla birlikte olduğu iddia edildi. İkilinin, sık sık oyuncunun Bebek’teki evinde buluştukları konuşuluyor.

Haberin Devamı

Tek celsede Asena Atalay’la anlaşmalı boşandıktan sonra Antalya’da Dilan Sunar’la görüntülenen Caner Erkin’in, gönlünü oyuncu Şükran Ovalı’ya kaptırdığı konuşuluyor.

İddiaya göre, ikili bir haftadır birlikte... Erkin, pazar günü motosikletiyle oyuncunun Bebek’teki evine gitti. Tedbiri elden bırakmayan futbolcu etraftaki valeleri, “Gazeteciler gelirse bana haber verin” diyerek uyardı.

Erkin, önceki gün de soluğu Ovalı’nın yanında aldı. Otomobilini oyuncunun sokağına park eden futbolcu, muhabirimizin civarda olduğunu öğrenince, aracını valelerin yardımıyla başka yere aldırdı.

‘Paramparça’ya dahil olan Ovalı, daha önce ‘Şeref Meselesi’ dizisinde başrolü paylaştığı Şükrü Özyıldız’la ilişki yaşamış, bir süre önce de yollarını ayırmıştı. 

Haberin Devamı

PARAMPARÇA NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Star TV’nin sevilen dizisi Paramparça sezon sonu final mi yapacak yoksa yeni sezonda devam edecek mi sorusu yanıt buldu.
Star TV’de başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay, Hümeyra ve Şükran Ovalı’nın paylaştığı Paramparça dizisi için yeni sezon kararı verildi.

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği Paramparça dizisi 3. sezonda da yayınlanmaya devam edecek.Başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay’ın olaylı şekilde ayrılmasından sonra senaryoda değişikliğe giden ve yeni oyuncuları kadrosuna katan Paramparça dizisinin bu sezon final yapması bekleniyordu. Fakat dizinin yapımcısı dizinin yeni sezonda da yayınlanmaya devam edeceğini açıkladı. Yurtdışında da çok sayıda ülkede ilgiyle izlenen Paramparça dizisi 3. sezonuyla Eylül 2016’da da Star TV’de olacak.

BAKMADAN GEÇME!