Paramparça 61. yeni bölüm fragmanında işler karışıyor - İzle

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 61. yeni bölüm fragmanında işler karışıyor - İzle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2016 08:40

Star TV'nin fenomen dizisi haline gelen Paramparça'nın 60. Bölüm fragmanı sevenleriyle kavuştu. Dilara ile Harun arasındaki aşk fırtınasına bir yenisi eklendi. Candan arabayı Dilara'nın üstüne sürerken araya Harun girdi ve Dilara'nın hayatını kurtardı. Şoke eden olayların yaşandığı yeni bölümde neler olacak? Detaylarda...

Haberin Devamı

Star TV'nin en sevilen dizileri arasında yer alan Paramparça yeni bölümüyle bomba gibi geliyor. Bebeğin doğumunu öğrenen ve kendisine ait olduğunu düşünen Harun, Dilara ile yeniden birleşme yoluna gidiyor. Candan'ın çarpmak için üzerlerine sürdüğü arabayı fark eden Harun, Dilara ile arabanın arasına atlayınca arabadan kurtulmayı başaramıyor. Bu durum üzerine Harun'un aşkını fark eden Dilara şoka giriyor. Paramparça 60. Bölüm fragmanı ve önceki bölüm hakkındaki detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

PARAMPARÇA 61.BÖLÜM YENİ FRAGMANI



PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Deniz geçmişiyle şoka uğruyor!

Hazal’ın doğum gününde yaşadığı şok ile eve giden Deniz’i ikinci bir şok beklemektedir. Annesinin ölümünden Rahmi Bey’i sorumlu tutan Deniz, hesap sormak için yalıya gider ve bu süreçte annesinin geçmişiyle de yüzleşmek zorunda kalır. Cihan ise Hazal’ın kötülüklerini daha fazla alttan almamaya karar verir. Demir’e bakıcı olarak yalıya gelen Sevinç artık, Hazal’ın suç ortağıdır.

Haberin Devamı

Harun, bebeğin doğumunu öğreniyor!

Dilara’nın doğumunu Maide Hanım’dan öğrenen Harun, Demir’in kendi çocuğu olduğuna emindir. Maide Hanım, vakıf bahanesiyle yalıya gider ve bebeğe ait bir eşyayı gizlice alır. Dilara’dan bir şans daha istemeye kararlı olan Harun, Dilara ile yüz yüze gelmenin bir yolunu bulur ancak, Candan bu buluşmaya izin vermeyecektir.

Paramparça 61. yeni bölüm fragmanında işler karışıyor - İzle

PARAMPARÇA 60. BÖLÜM'DE NELER OLACAK?

Dilara Harun'a itiraf etti; "Demir senin oğlun”

Dilara’nın hayatını kurtarmak için kendisini otomobilin önüne atan Harun ağır yaralanır. Ne Dilara ne de Harun, otomobili üzerlerine süren kişinin Candan olduğunun farkında değildir. Harun’un sağlığını merak eden Dilara, bir akşam gizlice yalıdan ayrılarak Harun’u ziyarete gider ve daha fazla dayanamayarak Harun’a, Demir’in onun oğlu olduğunu itiraf eder.

Cihan onuru ve aşkı arasında kalır

Dilara’nın hastanede olduğu saatlerde Ayşe ve Candan da Harun’u ziyaret etmek için oradadır. Maide Hanım duruma el koyar. Cihan ise müthiş bir çıkmazın içindedir. Bir yanda Dilara’nın onurunu kurtarmak için yaptığı evlilik, diğer yanda git gide daha çok aşık olduğu Ayşe..

Haberin Devamı

PARAMPARÇA 60. BÖLÜM FRAGMANI

Paramparça son bölüm izlemek için tıklayın!

 

 

BAKMADAN GEÇME!