Paramparça 57. yeni bölüm fragmanı yayında - izle

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 57. yeni bölüm fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 22:30

Son bölümü ile seyircilerini ekran başına kilitleyen Star TV dizisi Paramparça 57. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın dorukta olduğu dizinin son bölümünde Cihan ile Harun arasındaki gerilim daha da arttı. Hazal'ın ise başı yine dertte. Peki; Paramparça 57. bölümünde neler yaşanacak? Detaylar haberimizde.

Haberin Devamı

14 Mart Pazartesi günü ekrana gelecek olan Paramparça 57. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu sahnelerin yer aldığı Paramparça yeni bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

Paramparça dizisi 57. bölümü ile gelecek hafta 14 Mart akşamı aynı saatinde seyircisi ile buluşacak. Yeni bölümde neler yaşanacağı merak konusu olurken dizinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Paramparça 57. bölüm fragmanı

Başrollerini Erkan Petekkaya, Şükran Ovalı, Ebru Özkan ve Barış Falay'ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç'a, yönetmenliği Altan Dönmez'e ait olan Paramparça'nın son bölüm özeti haberimizde.

Paramparça 56. son bölümünde neler yaşandı?

7 Mart akşamı yayınlanan Paramparça dizisinin 56. son bölümünde; Harun ile Dilara arasında yakınlaşma başladı. Aralarında uzun zamandır süre gelen kavga yerini sıcak bir yakınlaşmaya bıraktı.

Haberin Devamı

Cihan ve Ayşe’nin tesadüflerle dolu karşılaşmalar nihayet sonuç verdi. Aralarındaki yakınlaşma yeni bir ilişkinin temellerini mi atıyor? İkili arasında yeni bir aşk mı doğacak sonraki bölümlerde göreceğiz.

Cihan, Hazal’ı döven müzik aletleri satıcısının yanına gitmiştir. Ancak onu orda büyük bir sürpriz beklemektedir. Kamera kayıtlarını izleyen Cihan, gördükleri karşısında şok geçirir. Kızının anlattıklarının aksine Hazal adama saldırmıştır.

Cihan ile Ayşe’nin yollarının kesişmesi nereye varacak merak ediliyor. Hazal’ı yaşadığı olaylar nedeniyle doktora götüren Cihan, psikiyatri doktoru Ayşe ile ilk orada karşılaşıyor.

Daha sonra tesadüfen bir eğlence mekanında karşılaşmaları ikili arasında nasıl bir ilişkiye sebebiyet verecek merak ediliyor.

Ancak Harun ile Ayşe’nin daha önceden tanışık olması geceye damga vuracak. Harun ile Ayşe’nin samimi olması, Maide Hala ile bile tanışık olması, aralarında güçlü bir bağ olduğunu gösteriyor.

BAKMADAN GEÇME!