Paramparça 56. yeni bölüm fragmanı şaşırtıyor! - izle

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 56. yeni bölüm fragmanı şaşırtıyor - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2016 14:27

Paramparça 56. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu sahnelere seyircilere sunan dizide bu hafta sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Dizide Cihan ile Ayşe'nin karşılaşmaları devam ederken Harun ile Dilara yeniden mi birleşiyor? sorusuna yanıt aranıyor. İşte; Paramparça 56. yeni bölüm gelişmeleri.

Haberin Devamı

Star TV'nin sevilen dizisi Paramparça 56. bölümü ile bu akşam seyircisiyle buluşuyor. Paramparça yeni bölümü için yayınlanan 1. fragman ve 2. fragman merak uyandıran sahneler içeriyor.

Başrollerini Erkan Petekkaya, Şükran Ovalı, Ebru Özkan ve Barış Falay'ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç'a, yönetmenliği Altan Dönmez'in paylaştığı Paramparça yeni bölüm için heyecan dorukta!

Sevilen dizinin 56. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Dilara ve Harun’un birbirlerine daha da yakınlaştığını görüyoruz. Bu yakınlaşma bakalım ne sonuçlar verecek?

Paramparça 56. Bölüm 2. Fragmanı

Paramparça 56. Bölüm Gelişmeleri

Nefeslerin tutulduğu yeni bölümde Harun ile Dilara arasında yaşanan yakınlaşma bakalım ne sonuçlar doğuracak? Cihan ve Ayşe’nin tesadüflerle dolu karşılaşmalarının sonucu nereye varacak?

Haberin Devamı

Yeni bölümde Cihan, Hazal’ı döven müzik aletleri satıcısının yanına giderek adamı tehdit eder. Ancak durum hiç de Cihan’ın duyduğu gibi değildir. Kamera kayıtlarını izleyen Cihan, gördükleri karşısında şok geçirir. Hazal adama saldırmıştır.

Cihan ile Ayşe’nin yollarının kesişmesi nereye varacak merak ediliyor. Hazal’ı yaşadığı olaylar nedeniyle doktora götüren Cihan, psikiyatri doktoru Ayşe ile ilk orada karşılaşıyor.

Paramparça 56. Bölum 1. Fragmanı

Daha sonra tesadüfen bir eğlence mekanında karşılaşmaları ikili arasında nasıl bir ilişkiye sebebiyet verecek merak ediliyor.

Ancak Harun ile Ayşe’nin daha önceden tanışık olması geceye damga vuracak. Harun ile Ayşe’nin samimi olması, Maide Hala ile bile tanışık olması, aralarında güçlü bir bağ olduğunu gösteriyor.

Merak ettikleriniz için bu akşam saat 20:00’da Star Tv ekranlarında olacak olan Paramparça 56. bölümü sakın kaçırmayın!

BAKMADAN GEÇME!