Paramparça 50. yeni bölümde Dilara zor bir karar verecek - izle

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 50. yeni bölümde Dilara zor bir karar verecek - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 11:12

Star TV ekranlarının reyting rekorları kıran “Paramparça” dizisi, dün akşam yayınlanan 49. son bölümü ile izleyenleri yine ekranları başına kilitlemeyi başardı. İzleyenlerin aklında soru işaretleri bırakarak biten Paramparça son bölümden sonra şimdi Paramparça 50. bölümünde neler olacak? merak konusu oldu. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Dün akşam yayınlanan 49. bölümü ile izleyenleri ekranları başına kilitlemeyi başaran Paramparça’da heyecan dolu anlar yaşandı.

Paramparça 50. bölümde neler olacak? Dilara ve Harun arasındaki ayrılık Cihan'ın başını yakıyor. Hazal ise yine başını belaya sokacak.

Nurgül Yeşilçay’ın ayrılmasıyla diziye iki yeni isim katılıyor!

Başrol oyuncularından Nurgül Yeşilçay’ın diziden ayrılma kararı almasının ardından diziye, daha önce “Bir Bulut Olsam”, “Behzat Ç.” ve “Şeref Meselesi” gibi dizilerde oynayan Şükran Ovalı ile “Melekler Korusun”, “Avrupa Yakası” gibi başarılı dizilerde oynadığı karakterlerle büyük beğeni toplayan “Yalan Dünya” dizisi ile başarısına başarı katan oyuncusu Hümeyra Akbay katılıyor.

Şükran Ovalı, “Paramparça” dizisinin hayranlarına “psikolog” rolü ile merhaba demeye hazırlanırken Hümeyra Akbay ise dizide “Dilara'nın annesi” rolünü oynayacak.

Haberin Devamı

PARAMPARÇA 50. BÖLÜM FRAGMANI

Paramparça 49. Bölümde Neler Oldu?

Harun’u yalıda görünce beyninden vurulmuşa dönen Cihan sinirlerine hakim olamaz ve Harun’a saldırır. Cihan ve Harun arasında geçen bu acımasızca dövüşme olayına Dilara dayanamaz ve bayılır.

Yalıya doktor çağrılır ancak Dilara’nın tek derdi, hamile olduğunu, başında iyileşmesini bekleyen Ozan’dan gizleyebilmektir.

Dilara ile Harun arasındaki ilişkiyi öğrenen Rahmi Bey soluğu Harun’un yanında alır. Ölmekle öldürmek arasında gidip gelen Rahmi Bey, Harun’un “Cihan’a ne kadar düşmansam Dilara’ya da o kadar aşığım” itirafıyla sarsılır.

Geleceğini yeni baştan planlayan Gülseren tesadüf eseri Çiğdem Hanım ile Harun arasındaki ilişkiye şahit olur ve Cihan’a her şeyi anlatır. Gülseren ve Cihan bir an evvel evlenmekten başka seçeneklerinin olmadığını anlamıştır.

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Paramparça, yeni bölümüyle 25 Ocak Pazartesi akşamı, saat 20:00’de TV ekranlarında.

BAKMADAN GEÇME!