Paramparça 42. bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Paramparça 42. bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2015 10:12

Paramparça dizisi 42. bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Star'da. Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Paramparça'da heyecan dorukta. Gülseren, Cihan'dan ayrılmak istiyor. Paramparça 42. yeni bölüm fragmanıyla karşınızda.

Haberin Devamı

Star Tv ekranlarının merakla beklenen dizisi Paramparça'da Harun ve Dilara'nın aşkı ortaya çıkacak. Paramparça dizisinin 42. bölümü nefesleri kesecek. Paramparça'nın bu haftaki bölümünde Gülseren neden Cihan'dan ayrılmak isteyecek?

Paramparça 42. bölüm fragmanı izle


42. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Dilara ve Harun'nun aşkı ortaya çıkacak gibi. Dilara, en yakın arkadaşı Canan'a Harun ile olan ilişkisini anlatacak. Harun'un tehditleri Canan'ı yıldırmayacak. Özkan, bırakıp gittiği kızı Hazal'dan af dileyecek. Herkesin aklını karıştıcak bir soru var. Gülseren neden Cihan'dan ayrılmak isteyecek?

PARAMPARÇA 42. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!


PARAMPARÇA'NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

KÜLLENEN AŞK ALEVLENDİ

Cihan ve Dilara boşandıktan hemen sonra, yalıdan gelen haberle sarsıldılar. İçinde bulunduğu çıkmazdan kurtulmaya çalışan Cihan düşmanını araştırırken, bütün kapıların Harun’a çıkması onu iyice tedirgin etti.

Paramparça 40. bölüm fragmanı izle! | Harun eline geçen büyük koz ile neler yapacak?

Öte yandan Harun’un Dilara’ya karşı küllenen duyguları yeniden alevlenir. Üstelik bu kez karşılıksız da değildir. Dilara ile Harun’un romantik anlarına şahit olan Candan çileden çıktı. Harun’un hedefinde bu kez Candan var.

CİHAN, HAZAL'I NÜFUSUNA ALDI

Hazal’ın sevilmediğini ve istenmediğini düşündüğünü bilen Cihan onu nüfusuna aldı. Ancak bu nüfus kağıdı, Hazal’ın normalleşmesini sağlamak yerine onu daha büyük beklentilerin içine soktu.

Hazal’ın yarattığı sıkıntıların üstesinden gelmeye çalışan Gülseren için sığınacağı tek liman Cihan’dır. Cihan ise bilinmezliğe doğru sürükleniyor.