Paralimpik Olimpiyatlarda 3’ncü olan judocuya çeyrek altın ödül

Güncelleme Tarihi:

Paralimpik Olimpiyatlarda 3’ncü olan judocuya çeyrek altın ödül
Oluşturulma Tarihi: Eylül 26, 2016 17:45

Paralimpik Olimpiyatlarda 3’ncü olan judocuya çeyrek altın ödül

Haberin Devamı

Engin ÖZMEN/EDİRNE,(DHA)- RİO’da düzenlenen Paralimpik Olimpiyatlarında 3’ncü olarak bronz madalya kazanan görme engelli Ecem Taşın, ziyaret ettiği Edirne Valisi Günay Özdemir tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.
2016 Rio Paralimpik Olimpiyatları 48 kiloda 3’ncü olan Ecem Taşın beraberinde Görme Engelli Kadın Judo Milli Takımı Teknik Direktörü Şengül Demiral ve Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhat Ocak ile birlikte Edirne Valisi Günay Özdemir’i makamında ziyaret etti.
Trakya üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğrencisi olan Ecem Taşın’ı tebrik eden Vali Özdemir, çeyrek altınla ödüllendirerek tebrik etti. Başarının Türkiye açısından da aslında büyük bir kazanç olduğunu ifade eden Vali Özdemir “Ben öyle tahmin ediyorum ki gelecekte kentimiz bölgenin ve Türkiye'nin önemli bir spor merkezi haline gelecek. Bu konuda ilgililerin de çok ciddi destekleri var” dedi. Ecem Taşın da madalya kazanmasında kendisine destek olanların büyük payının büyük olduğunu ve daha büyük başarılar kazanmak için çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!