Para sokağa atıldı

Güncelleme Tarihi:

Para sokağa atıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 1999 00:00

Haberin Devamı

Yönetici Affan Keçeci ve Emin Önal transferlerde hata yapıldığını açıkladı

Murat ve Bayram'ın transferi için konuşan Keçeci, ‘‘Sezon başında Briegel'e Murat ve Bayram'ın transferini önerdik, istemedi. Şimdi onları nerede izledi de alınmalarını istedi’’ dedi.

Merak ediyorum

Beşiktaş yönetiminde Altay'dan transfer edilen ve 3,5 milyon dolara malolan Murat ve Bayram'ın alınması sorun yarattı. Beşiktaş'a Münch ve Ahmet Dursun gibi yetenekli oyuncuları toplam 1,5 milyon dolara kazandıran Keçeci, ‘‘Sezon başında Briegel'e Murat ve Bayram'ı önerdik, istemedi. Bu oyuncuları ne zaman seyretti de alınmasını istedi, merak ediyorum’’ dedi.

Fiyata şaşırdım

Murat ve Bayram'ın alınmasından kendisinin haberdar edilmemesine tepki gösteren bir diğer yönetici ise Emin Önal. Önal, ‘‘Bu iki oyuncuyu 2 yıldır almak için uğraş veriyorum. Ama benden habersiz Fahrettin Curoğlu ve Recai Uğurluoğlu'nun bu işi, hem de astronomik fiyatla almasına şaşırdım.’’ yorumunu yaptı.

Yıpratıcı

olmasın

Yönetici Fahrettin Curoğlu ise kulübün başkanlık sistemi ile yönetildiğini ifade ederek, ‘‘Yorumlar olabilir ama yıpratıcı olmasın. Başkanımız Süleyman Seba kulübün menfaatlerini çok iyi koruyor ve karar veriyor. Murat ve Bayram gelecekte kulüp için olumlu sinyaller veren oyunculardır.’’

Briegel'den uyarı

Hafta sonu Galatasaray ile Ali Sami Yen Stadı'nda karşılacak olan Beşiktaşlı futbolcularda moraller bozuk. Teknik direktör Briegel dün antrenman öncesi futbolcularla bir toplantı yaparak ‘‘Kaybettiğimiz bir şey yok. Galatasaray'ı yenecek güçteyiz. Herkes kendisini toparlasın’’ dedi.

Beşiktaş'ın Adanaspor karşısında kötü bir oyun sergilediğini ancak G.Saray galibiyeti ile taraftarlara kendilerini affettireceklerini vurgulayan Briegel şöyle konuştu: ‘‘Her takım kaybedebilir. Eksiklikler giderilecek ve Galatasaray'ı liderlikten indireceğiz.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!