Para avcıları

Bugün vizyona giren “Para Avcısı” filminin Kanyon’daki gösterimine Türk iş dünyasının para avcısı patronları da katıldı.

Haberin Devamı

Martin Scorsese’nin beş dalda Oscar’a aday gösterilen ve Leonardo DiCaprio’ya ‘en iyi erkek oyuncu’ dalında Altın Küre kazandıran filmi “Para Avcısı”nın Türkiye’deki ilk gösterimi, önceki gün Kanyon’daki Cinebonus Sinemaları’nda yapıldı. Medyavizyon ve Sinema TV tarafından vizyona çıkarılan filmin gösterimine, Esra ve Fatih Oflaz ev sahipliği yaptı. Amerikan borsasında para kazanma arzusuyla yanıp tutuşan 24 yaşındaki Jordan Belfort’un öyküsünün anlatıldığı filmi Türk iş dünyasının para avcısı patronları da izledi.

Sinekkaydı

Uludağ’daki Alkoçlar Oteli’nin ortaklarından Ender Alkoçlar, önceki gün Bebek’teydi. Kar yağışı az olduğu için bu kış sakin bir sezon geçiren Alkoçlar, Bebek Erkek Berberi’nde saç-sakal tıraşı oldu. İşadamı, sinekkaydı tıraşın ardından objektiflere poz verdi.

Haberin Devamı

DJ’ler çalıyor

Akaretler W Otel’deki W Lounge, düzenlediği konsept partilerle İstanbul gecelerinin en eğlenceli adresi olmaya devam ediyor. Mehmet Acar’ın işletmeciliğini yaptığı W Lounge’da salı geceleri Ozan Çolakoğlu, cumaları DJ Murat Tokuz ve cumartesileri de Cielo grubu müzik yapıyor.

Bizim çılgın Türkler Courchevel’de

Okulların yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte çok sayıda ünlü isim çocuklarını da alıp tatile çıktı. Birçoğu, yurtiçi ve yurtdışındaki kayak merkezlerini tercih etti. Fransa’nın gözde kayak merkezlerinden Courchevel de Türklerin akınına uğradı. Gündüzleri kayak yapan ‘çılgın’ Türkler, geceleri de Türkçe şarkılarla Courchevel’i inletti.

Yazarın Tüm Yazıları