Papermoon’da kavga

Papermoon’da geçtiğimiz akşam gerginlik yaşandı.

Ünlülerin avukatı olarak tanınan Ahmet Pekin ile Dünya Göz Hastanesi’nin sahibi Eray Kapıcıoğlu’nun masasında tartışma çıktı. İddiaya göre Ahmet Pekin, birlikte yemek yediği Kapıcıoğlu ile sohbeti sırasında sinirlendi ve masayı yumruklayarak yerinden fırladı. Ancak sonradan yeniden masaya döndü. Bu arada Kapıcıoğlu’nun kapıda bekleyen korumaları gelerek, bir sorun olup olmadığını sordu. Eray Bey gerginliğin büyümemesi için "Bir sorun yok" deyip /images/100/0x0/55eb3687f018fbb8f8b2b201onları gönderdi.

Ancak aradan beş dakika kadar geçmişti ki Ahmet Pekin’in yine sesi yükseldi, bir kez daha masaya yumruğunu indirdi. İki dakika sonra da korumaları gelerek Ahmet Pekin’in kollarına girdi ve ünlü avukatı Papermoon’dan dışarı çıkardı. Korumalarla tartışan Pekin, arbede sırasında burnuna da darbe aldı.

Diğer müşteriler, tartışmayı Ahmet Pekin’in başlattığını ileri sürerlerken, Eray Kapıcıoğlu olayla ilgili "Evet, Papermoon’daydım ve yaklaşık 15 dakika kadar orada kaldım. Ahmet Bey ile aramızda ufak bir tartışma geçti. Ancak büyütülecek bir şey yok" dedi.

Röportaj yasağı geldi

"Özledin mi" adlı son albümünü Emre Plak’tan çıkaran Sibel Can, yeni albüm çalışmaları için kolları sıvadı. Önümüzdeki nisan ayında piyasaya çıkması planlanan albümün hazırlıklarını sürdüren Can, 4 ay boyunca hiçbir gazete ve TV kanalına röportaj vermeyecek. Bunun nedeni ise plak şirketinin getirdiği yasak... Önceki akşam Günay Restaurant’da sahne alan Can, şirketinin getirdiği yasağa uydu ve basın mensuplarına röportaj vermedi...

Kuruçeşme’de ekip ruhu kazanın

Yaşayarak öğrenme yöntemi olan Drum Circle ekibinin ritim dersleri, Aydın Karabulut’un liderliğinde her hafta pazartesi günleri Kuruçeşme Home’da... Derslere katılanlar eğlenerek takım ruhunu öğreniyor. İstanbul Drum Circle dersleri için www.istanbuldrumcircle.com adresinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Tülin marka sever

Mehmet Özer’le evliliğinde mutluluğu yakalayan Tülin Şahin, enerjisini iş hayatına yansıtmayı da bildi. Dünya çapındaki markaların 2006-2007 kampanyalarının yüzü olan ünlü manken, bu markalarla çalışmasını sağlayanların ise yurt dışındaki ajanslar olduğunu söylüyor. Milano, Hamburg, Cape Town, Miami, Zürih, Kopenhag, Dubai, Barcelona, Paris ve Tokyo gibi dünyanın dört bir yanındaki ajanslarla bağlantıda olan Şahin, Tommy Hilfiger, Esprit, Polo Ralph Lauren, Gilbert gibi markaların kataloglarını ve ilanlarını süslüyor.

Programı çok dolu

Güler Yiğit, 5 Aralık akşamı Nişantaşı Park Şamdan’da dostları için bir davet verecek. Yiğit, 40 kişinin davetli olduğu bu organizasyonun ardından da 21 Aralık’ta eğlenceye düşkün arkadaşlarını Cahide-Variete’de ağırlayacak. Güler Hanım’ın davet programı bu kadarla sınırlı değil. Bu gece Reina’da Sema Çelebi’nin davetine, 29 Kasım akşamı ise Esma Sultan Yalısı’nda, İstanbul Gönüllü Yardım Grubu’nun düzenleyeceği geceye katılacak. Yılbaşı gecesi ise hayat arkadaşı Halil Değer ile birlikte Paris’te olacak.

İnönü çifti de izledi

Modacı Ayla Dümer, "Spectacular Traces By Ayla Dümer" adlı koleksiyonunu geçtiğimiz gün Conrad Otel’de düzenlediği defile ile tanıttı. Defilenin geliri, Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Bolluca Köyü’ne bağışlandı. Koreografisini Ferhan Aral’ın yaptığı, Tülin Şahin, Şenay Akay, Yüksel Ak, Nefise Karatay, Ece Gürsel, Simge Topaloğlu, Duygu Ulaş, Arzu Pavlova gibi ünlü mankenlerin görev aldığı defilenin sonunda beyaz gelinlik ile podyuma çıkan oyuncu Ahu Türkpençe, yürümekte zorluk çekti. Dümer’in defilesini izleyenler arasında Sevinç-Erdal İnönü çifti de vardı.

Esma Sultan’da anlamlı gece

Dubai merkezli global yapı şirketi Emaar, Türkiye’deki faaliyetlerine Açık Kapı Sosyal Sorumluluk Derneği’nin "Bahçelievler 0-6 Yaş Çocuk Yuvası Özürlüler Binası İnşaat Projesi"ne katkı sağlayarak başlıyor. Bu yıl yatırım kararı alarak İstanbul ofisini açan Emaar, Türkiye’deki sosyal sorumluluk faaliyetlerine, Açık Kapı Sosyal Sorumluluk Derneği’nin düzenlediği "Çağdaş Resim Bağış Müzayedesi" ile start verecek. Esma Sultan Yalısı’nda 29 Kasım gecesi gerçekleşecek müzayededen toplanacak gelirle "Bahçelievler 0-6 Yaş Çocuk Yuvası Özürlüler Binası Rehabilitasyon Merkezi" inşa edilecek. Geceye Nilüfer de şarkılarıyla renk katacak.

Hediyeniz var

Işıl Sarraf ve Tuğba Peksayar’ın ortaklaşa açtıkları "Hediyeniz Var" adlı şirket, yılbaşı için hediye hazırlamaya başladı. İki ortak, şirketlerin müşterilerine, bayilerine gönderdiği veya elemanlarına verdiği hediyeleri tasarlıyor, üretiyor ve paketliyorlar. Ayrıca dostlara gönderilecek sepetleri hazırlıyor, içeriklerini sizlerle beraber seçiyor, süslüyor ve yolluyorlar.

Cahide’nin leoparı

Melissa Eliyeşil’e önceki akşam Cahide-Variete’de rastladım. Babası Necmettin Bey, annesi Maria Eliyeşil ve arkadaşı Sinan Bozkurt ile birlikte eğleniyordu. Onlara ilerleyen dakikalarda Ali-Şafak Kibar çifti de katıldı. Melissa Eliyeşil bu hareketli gecede öylesine yorulmuştu ki, çıkışta babasının desteğiyle ayakta durabiliyordu. Bu arada leopar desenli mini elbisesi ile gecenin en göz alıcı ismi olduğu da tartışılmazdı.

Nişantaşı’na yeni bir soluk

Bodrum-Türkbükü’nün gözde mekanı Ship a Hoy’un işletmecisi Cemal Yarar ile Türkbükü’ndeki tek canlı müzik yapılan mekan olan Güverte Bar’ın sahibi Gökhan Osgan ortak oldu. İkili, Maçka’daki eski Shu Bar’ın yerine yeni bir gece kulübü açtı.

Shu Bar’ın eski sahibi Senem Çapa, Yarar ve Osgan’ın iş tecrübeleri sayesinde yeni mekanlarında başarılı olacaklarına inandığını söylüyor. STNBL adıyla hizmete giren kulübe önceki gece uğradım, Eda Taşpınar ve Esra Gürsoy içeride ilk gözüme çarpan isimlerdi. Taşpınar mini kırmızı renkli, Gürsoy da leopar desenli elbiseleriyle dikkat çekiyordu.

STNBL, Ferhat Göçer, Emel Müftüoğlu gibi isimlerin canlı performanslarıyla müşterilerini ağırlayacak.
Yazarın Tüm Yazıları