Papa da ona hayran!

Güncelleme Tarihi:

Papa da ona hayran
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2016 11:38

EURO 2016’da şampiyonluğa ulaşan Portekiz Milli Takımı, Vatikan’da Papa Francis’i ziyarette bulunacak. Ricardo Quaresma kendisini özel olarak davet eden Papa’ya Beşiktaş ve Portekiz formalarını hediye edecek

Haberin Devamı

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan, Fransa’da yapılan EURO 2016’da ise Portekiz Milli Takımı ile zafere ulaşan Ricardo Quaresma, Papa Francis’in huzuruna çıkacak. Daha önce birçok futbolcuyu kabul eden katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, Fransa’da büyük başarı gösterip şampiyon olan Portekiz Milli Takımı’nı ağırlayacağı Vatikan’daki ziyaret öncesi Ricardo Quaresma ile özel bir görüşme yapacak. Q7’nin, Arjantinli olan ve futbola olan merakı ile bilinen Papa Francis’e Beşiktaş ve Portekiz Milli Takımları’nın formalarını hediye edeceği öğrenildi.
Öte yandan son olarak İtalya ve Arjantin Milli Takımları’nı huzurunda kabul eden Papa Francis, Buffon ve Messi ile özel olarak ilgilenmişti. Papa ile uzun süre sohbet eden Arjantinli yıldız Messi, Papa’ya formasının yanı sıra bir saksı içinde bulunan çiçek vermişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!