Pantene Altın Kelebek ödül töreni hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Pantene Altın Kelebek ödül töreni hangi kanalda saat kaçta yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2017 17:13

Pantene Altın Kelebek ödül töreni için geri sayım başladı. Türkiye'nin en prestijli ödülleri arasında yer alan ve birçok kategori üzerinden halk tarafından değerlendirilen ünlü isimlere, 10 Aralık Pazar akşamı düzenlenecek görkemli tören ile ödülleri takdim edilecek. Peki, Pantene Altın Kelebek ödülleri hangi kanalda sahibini bulacak? İşte, ödül törenine dair tüm detaylar

Haberin Devamı

Televizyon ve müzik dünyasının 2017’ye damga vuran isimleri, halk oylaması ve jüri değerlendirmesi sonucu belli oldu. Kazananlar, bu akşam Zorlu PSM’de gerçekleşecek 44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri töreninde açıklanacak. Yetenekleri ve başarılarıyla öne çıkan isimler “mucize” temalı törende buluşacak.

PANTENE ALTIN KELEBEK ÖDÜL TÖRENİ HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

“Kırmızı halı” heyecanıyla başlayacak gece, sürpriz şovlar ve Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının etkileyici performanslarıyla renklenecek. Cem Davran ve Ayça Ayşin Turan’ın sunacağı tören, 19.00 Kanal D ve teve2 ve hurriyet.com.tr'den canlı yayınlanacak.

Türk sanat müziğinin efsane seslerinden Muazzez Abacı, sahneyi Türk rock müziğinin sevilen isimlerinden Ferman Akgül ile paylaşacak. İkili, “Beni Yak Kendini Yak” şarkısında düet yapacak.

Haberin Devamı

7 yıl aradan sonra çıkardığı pop albümü “10”la 2017’ye damga vuran Tarkan da törenin yıldızları arasında... Sanatçı, mini bir konserle törenin coşkusunu zirveye taşıyacak.

Pop müzik dünyasının genç yıldızı Aleyna Tilki, ünlü aranjör Emrah Karaduman ve neyzen Türker Dinletir ile beraber sahneye çıkacak. Üçlü, caz ve türküyü harmanlayacakları sıra dışı performanslarıyla törene renk katacak.

“Mucize” temalı gecede perde, Türkiye’nin Süper Star’ı Ajda Pekkan ile ünlü DJ Mahmut Orhan’ın enerjik şovuyla açılacak. İkili birlikte unutulmaz bir şova imza atacak.

Yer aldıkları projelerde sergiledikleri performanslarla yılın en dikkat çeken isimleri arasında yer alan Melisa Şenolsun, Hazal Filiz Küçükköse ve Miray Daner de bu yıl törende olacak. Pantene Altın Kelebek özel jürisi tarafından belirlenen, başarıları ve yetenekleriyle kendi mucizelerini gerçekleştiren üç genç oyuncu, gecede sahneye çıkarak Pantene Yıldızı Parlayanlar ödüllerini alacak. Ödülleri onlara Pantene marka elçisi, oyuncu Neslihan Atagül Doğulu takdim edecek.

 

BAKMADAN GEÇME!