'PANPİŞ'TEN YENİ POZLAR

Güncelleme Tarihi:

PANPİŞTEN YENİ POZLAR
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 07, 2011 15:37

Bodrum'da tatil yapan şarkıcı Hilal Cebeci geçen hafta “Tabuları yıkın panpişlerim. Yaşasın özgürlük. Hayat derin düşünmek için fazla kısa, yormayın kafanızı” diyerek iç çamaşırlı fotoğraflarını twitter’daki sayfasına koymuştu.

Haberin Devamı

HİLAL CEBECİ TWITTER'DA GÜNÜN KONUSU OLDU

3 GÜNDE 50 BİN KİŞİ        

Takipçi sayısı 24 saat içinde 11 den 36 bine çıkan Hilal Cebeci’ye “Bu gece de istiyoruz” mesajları gelmişti. Hilal Cebeci “Uyku zamanı panpişlerim. Şu koca yatakta tek başıma yattığıma inanamıyorum” diyerek yatakta yarı çıplak poz verip fotoğrafını twitter’da paylaşmıştı. Twitter’ın Türkiye gündeminde birinci sırada yer alan Hilal Cebeci’yi 50 bin kişi takip etmeye başladı.

‘AHLAKLI BİR KIZIM’     

Seksi fotoğraf veremeye devam edeceğini söyleyen Hilal Cebeci dün de “Bir gün bir ‘Ekşi Sözlük yazarıyla flört etmek istiyorum. Çünkü çok zekiler” dedi. Ekşi sözcük yazarları Hilal Cebeci’nin bu teklifine komik yorumlar yağdırdı. Hilal Cebeci “Fena bir şey mi yaptım? Futbolda şike, siyasette gerginlik ya da diğer sıkıntılar sayemde uçup gitti. Ülke gündemini şike değil esas ben sarstım. Şimdi varsa yoksa panpiş! Ahlaklı ve efendi bir kızım. İçimden geldiği gibi yaşamak istiyorum. Bunu da twitter’daki panpişlerle paylaşmak istiyorum. Beni takip edenlere çok acayip sürprizler yapmayı düşünüyorum” dedi.

Haberin Devamı

PANPİŞTEN YENİ POZLAR

 Bodrum tatilini sonlandırarak İstanbul'a dönen Cebeci,  yeni pozlarını  da takipçileriyle paylaştı.        

    

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!