Pano tasarım ve montaj atölyesi kuruldu

Güncelleme Tarihi:

Pano tasarım ve montaj atölyesi kuruldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2016 14:21

‘Meslek Eğitimine Destek Aydınlık Geleceğe Destek’ projesi kapsamında ‘Sancaktepe Eyüp Sultan Endüstri Meslek Lisesi’ne pano tasarım ve montaj atölyesi kazandırıldı.

Haberin Devamı

2002 yılından bu yana VİKO by Panasonic’in sürdürdüğü ‘Meslek Eğitimine Destek Aydınlık Geleceğe Destek’ projesi kapsamında eğitime kazandırdığı Sancaktepe Eyüp Sultan Meslek Lisesi Pano Tasarım ve Montaj Atölyesi açıldı. Törene, Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Gür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydoğdu, VİKO CEO’su Nusret Kayhan Apaydın, Pazarlama Direktörü Aysel Özaltınok ve öğrencilerin yanı sıra çok sayıda eğitimci katıldı. VİKO, geçtiğimiz yıllarda İSOV Dinçkök Endüstri Meslek Lisesi, Kartal Atalar Endüstri Meslek Lisesi ve Samandıra Endüstri Meslek Lisesi’ne elektrik tesisat laboratuvarı kazandırmıştı. Okul- Sanayi İş Birliği İstanbul Modeli kapsamında İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde tamamlanan ve elektrik sektörüne yönelik kapsamlı uygulamalara sahip olan atölye, meslek lisesi öğrencilerinin teorik bilgilerini pratik becerilere dönüştürmesine katkıda bulunacak.

Haberin Devamı

Açılış töreninde kuruluşun mesleki eğitime verdiği desteğe vurgu yapan VİKO Pazarlama Direktörü Aysel Özaltınok, “VİKO by Panasonic olarak, sürdürülebilirliği kurumsal değer olarak kabul eden bir anlayışla, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için hayata geçirdiğimiz projelerle, topluma değer katmayı görev kabul ediyoruz. Ürünlerimizden tesis işletmemize, çevresel duyarlılığımızdan kurumsal sosyal sorumluluk projelerimize kadar hemen her süreçte hepimiz sorumluyuz anlayışı ile faaliyet gösteriyoruz. Bildiğiniz gibi ülke sanayimizin gelişmesinde bilgi, beceri ve iş tecrübesine sahip kalifiye iş gücünün önemi gerçekten çok büyük. Verimli üretimi sağlayabilecek kalifiye iş gücü ise mesleki eğitim ve endüstri arasında kurulan köprü ile daha nitelikli sonuçlar veriyor. ‘Meslek Eğitimine Destek Aydınlık Geleceğe Destek’ adlı projemiz ile mesleki eğitime önemli katkılar sağlıyor ve bu alandaki çalışmalarımızı üç aşamada yürüterek meslek liseli gençlerimize destek olmayı amaçlıyoruz” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!