Panasonic'ten yepyeni bir telefon: Eluga C

Güncelleme Tarihi:

Panasonicten yepyeni bir telefon: Eluga C
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2017 10:09

Akıllı telefon sektöründe çok etkili olmayan ve her yıl çıkarttığı telefonlarla rekabete katılamayan Panasonic, yeni telefonları Eluga C’yi tanıttı. Eluga C, çerçevesiz yapısıyla dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Üç tarafı çerçevesiz yapıya sahip olan ve sektörde önemli rol oynayan Xiaomi Mi Mix modelinin tasarımını andıran Panasonic Eluga C tanıtıldı. 5.5 inç büyüklüğünde, 720p çözünürlük ve 450 nit parlaklık sunan bir ekrana sahip olan Eluga C’nin ekran kasa oranı ise %84.6. Eluga C’nin ekranın alt kısmında ise ana ekran tuşu ve 8 MP’lik bir ön kamera bulunuyor.

Panasonicten yepyeni bir telefon: Eluga C

4GB RAM ve 64GB depolama alanına sahip olan cihaz, gücünü 1.5 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli MediaTek MT6750T işlemcisinden alıyor. microSD kart ile depolama alanının da artırılabildiği telefonun arka kısmında ise 13 MP ve 5 MP olmak üzere çift kamera yer alıyor.

Haberin Devamı

Telefonda kullanılan işlemci nedeniyle cihazın video kaydını yalnızca Full HD destekliyor. Sharp’ın Aquos ve Xiaomi’nin Mi Mix serisine tasarımıyla rakip olabilecek Eluga C, 200 dolar fiyatla satışa sunulacak.   

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!