Pamukova'dan Cizre'deki öğrencilere yardım

Güncelleme Tarihi:

Pamukovadan Cizredeki öğrencilere yardım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2016 16:52

Pamukova'dan Cizre'deki öğrencilere yardım

Haberin Devamı

PAMUKOVA(Sakarya),(DHA)- SAKARYA'nın Pamukova İlçesi'nde bulunan Şehit Peyami Ortaokulu öğrencileri, Şırnak'ın Cizre İlçesi'ndeki İsmail Ebul İz Ortaokulu öğrencilerine 24 koli giysi ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.
1990 yılında Silopi'de şehit düşen polis memuru Peyami Altun'un adının verildiği Şehit Peyami Ortaokulu, 'Dilek Ağacı Projesi' kapsamında kardeş okul Şırnak Cizre İsmail Ebul İz Ortaokulu'nda eğitim gören 200 öğrencinin okullarına gönderdiği dilekleri zarflar içinde okulda oluşturulan dilek ağacına astı. Her bir öğrencinin dileğinin bulunduğu zarflar veliler ve okula gelen misafirler tarafından alındı. Zarfı alanlar içerisindeki dileği yerine getirdi. Toplanan giyecek ve kırtasiye malzemeleri 24 kolinin içerisine konuldu. Koliler, Cizre'deki İsmail Ebul İz Ortaokulu'na ulaştırılmak üzere kargo firmasına ait araca yüklendi. Düzenlenen törende dualar okunmasının ardından kargo aracı yola çıktı.
Okul müdürü Nurullah Aydın güzel bir projeyi sonuçlandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Hiç görmediğimiz, belki de bundan sonra görmeyeceğimiz kardeşlerimiz için çok güzel bir iş yaptık. Biz 24 koliye sadece giyecek ve kırtasiye malzemesi koymadık, biz aynı zamanda oraya sevgimizi, merhametimizi, şefkatimizi ve kardeşliğimizi de koyduk" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!