Pamukkale'ye 55 milyon liralık yaşam merkezi

Güncelleme Tarihi:

Pamukkaleye 55 milyon liralık yaşam merkezi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2017 19:41

Pamukkale'ye 55 milyon liralık yaşam merkezi

Haberin Devamı

DENİZLİ'deki Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, belediye olarak 55 milyon lira maliyetle Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezi inşa edeceklerini açıkladı. Gürlesin, 13 bin metrekare alan üzerine kurulacak tesisin, 330 günde hizmete sokmayı hedeflediklerini söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin, Pamukkale'de biten, devam eden ve planlanan projelerle ilgili olarak, Denizli AK Parti Milletvekili Şahin Tin'le birlikte alan gezisi yaparak, projelerle ilgili bilgiler aktardı. Gürlesin gezide yaptığı açıklamada, Bağbaşı Mahallesi'nde 55 milyon lira maliyetle Pamukkale Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezi inşa edeceklerini belirtti. Gürlesin, tesisin 13 bin metrekare inşaat alanına sahip olacağını, projenin Denizli geneline hitap edeceğini söyledi.

"CAZİBE MERKEZİ OLACAK"

İnşa çalışmalarına kısa süre içerisinde başlayacaklarını ve 330 günde tamamlamayı planladıklarını belirten Gürlesin, "Buradaki projemizin en önemli özelliklerinden birisi, engelsiz bir yaşam merkezi olacak olmasıdır. Pamukkale Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezi adını koyduğumuz tek ada parselde yaklaşık 13 bin metrekare alan üzerinde içeriği çok zengin olan 800 kişilik ve 200 kişilik çok amaçlı salonlarıyla, nikah salonuyla, konferans salonlarıyla, cep sinemalarıyla, etüt merkezleriyle, spor alanlarıyla, kafeleriyle, içerisindeki eğitim salonları ile birçok vasfı içinde barındıran ve bu bölgeye özellikle Denizli'mize enerji verecek olan dev projemizin ihalesine 20 Ekim'de çıkıyoruz. Bittiğinde iddia ediyorum sadece Denizli'de yaşayan vatandaşlarımız değil, misafir olarak şehrimize gelenlerinde merakla gezip görmek isteyecekleri bir merkez olacak" dedi

AK PARTİLİ TİN, "ÖRNEK BİR PROJE"

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin ise Pamukkale Belediyesi'nin Türkiye'ye örnek olan birçok projeye imza attığını belirterek, Pamukkale Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezi'nin bunlardan biri olduğunu ifade etti. Tin, "Türkiye bugün dünyanın vizyon ülkelerinden, gelişmiş, zengin lider ülkelerinden biri konumunda. Bugün geldiğimiz noktada büyükşehir olduktan sonra da, Pamukkale Belediyesi'nin bugün dev projeleriyle dünyanın merkezine konmak gibi güzel hizmetleri, dev eserleri koyduğunuzu görüyoruz. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'e bize gururla anlatabileceğimiz projelerinden birini daha bizimle paylaştığı için teşekkür ediyorum" dedi.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!