Pamukkale'nin vizyon projelerinde sona yaklaşıldı

Güncelleme Tarihi:

Pamukkalenin vizyon projelerinde sona yaklaşıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2017 15:58

Pamukkale'nin vizyon projelerinde sona yaklaşıldı

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, kurumunun hayata geçirdiği önemli projeleri AK Parti meclis üyeleri ile birlikte yerinde inceledi. Gürlesin, "Yüz akımızla nihayetlenecek olan projelerimizde sona yaklaşıldı. Pamukkale Belediyesi'nin yapmış olduğu yatırımlar içinde vizyon anlamda değer katacak olan projelerimizi yerinde gördük" dedi.

Pamukkale ilçesini daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek adına 68 mahallenin tamamına yenilik katmak amacıyla başlatılan projelerinde sona yaklaşan Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin, projeleri yerinde görmek için gezi programı düzenledi. Pamukkale Belediyesi'nin AK Partili üyeleriyle bir araya gelen Gürlesin, projelerin son durumunu meclis üyelerine anlattı. Başkan Gürlesin ve meclis üyeleri, Pamukkale Belediyesi'nin Cumhuriyet Mahallesi'nde 1.5 milyon liraya yaptırdığı ve bitmek üzere olan 100 bin kişiye hizmet verecek Mehmet Salih Karaoğlanoğlu Aile Sağlık Merkezi ve 112 Sağlık İstasyonu, Bağbaşı Mahallesi'nde inşaatına başlanılan Pamukkale Kültür, Sanat ve Yaşam Merkezi inşaatını, Dokuzkavaklar Mahallesi'ndeki 18 milyon TL'yi aşan yatırımla bitmek üzere olan Pamukkale Sağlık Merkezi inşaatını birlikte gezdi, projeler hakkında bilgi verdi.

Başkan Gürlesin, üç projenin belediyenin vizyon projelerinden olduğunu belirterek, "Yüz akımızla nihayetlenecek olan projelerimizde sona yaklaşıldı. Pamukkale Belediyesi'nin yapmış olduğu yatırımlar içinde vizyon anlamda değer katacak olan projelerimizi yerinde gördük. Sadece ilçemize değil, bölgemize değer katacak vizyon projelerimiz devam edecek. İlçemize yapacağımız 55 milyon liralık yatırımın içinde bunlar sadece üç tanesi Pamukkale ilçesini daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek adına, 68 mahallenin tamamına yenilik katmak adına başlattığımız dev projelerimizde sona yaklaşıyoruz" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!