Pamukkale'den 85 milyon liralık üst yapı hamlesi

Güncelleme Tarihi:

Pamukkaleden 85 milyon liralık üst yapı hamlesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2017 17:51

Pamukkale'den 85 milyon liralık üst yapı hamlesi

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Pamukkale Belediyesi, altyapı çalışmaları tamamlanan 4 mahallede, 85 milyon liralık yatırımla üstyapı çalışmalarını başlattı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 8 etaptan oluşacak çalışmaları 15 ayda bitirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Pamukkale Belediyesi, alt yapısı tamamlanan Deliktaş, İncilipınar, Fatih ve Cumhuriyet mahallelerinde üstyapı çalışmalarına başladı. Yaklaşık 21 kilometre uzunluğunda yapılacak üstyapı çalışmalarında, 170 bin metrekare parke taşı, 29 bin metrekare kaldırım alanı, 22 bin metre bordür, 30 bin metrekare asfalt yol yapımı gerçekleştirecek.

"15 AYDA TAMAMLAMAYI HEDEFLİYORUZ"

Deliktaş Mahallesi'nde kurban kesilerek çalışmaların başlangıcını yapan Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin, çalışmaların 8 etaptan oluşacağını belirtti. 4 mahalledeki üst yapı çalışmalarını 15 ayda tamamlamayı hedeflediklerini belirterek, "Deliktaş'tan verilen startın ilerleyen günlerde diğer mahallelerde de başlayacağını ve tüm üstyapı çalışmalarının yaklaşık 15 ayda bitirileceğini açıklayan Başkan Gürlesin, "Şehrin çekirdeğindeki düzgün altyapı, üstyapı çalışmalarının özellikle gelişmekte olan bölgelerimizde de gerçekleştireceğiz. Altyapısı biten bölgelerimizin, artık üstyapıyla taçlandırılması gerekiyor. Bu bölgelerdeki yapılacak olan çalışmalarda alanımızın çok geniş olmasından dolayı, 4 mahallemizde yani İncilipınar, Cumhuriyet, Fatih ve Deliktaş mahallelerimizdeki çalışmaların toplam bize maliyeti 85 milyon civarında olacak.  Yani gerçekleşen bütçemizin 3'te 2'lik kısmını bu bölgelerimize harcayacağız" dedi.

"ÖNEMLİ TEDBİRLER ALDIK"

Üstyapı çalışmaları için gereken önlemleri aldıklarını ifade eden Gürlesin, "Şehir merkezindeki güzelliğin bu dört mahallemize de mükemmel bir şekliyle hayata geçeceğinden de vatandaşımız emin olsun. Pamukkale Belediyesi olarak çalışmalarımızda vatandaşımıza mümkün olan sıkıntının en aza indirilerek, mümkünse hiçbir sıkıntı vermeden en az etkileme noktasında önemli tedbirler aldık. Düzenli bir program çerçevesinde bu 4 mahallemizde üstyapı çalışmalarımızı tamamlayacağız" diye konuştu.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!