Pamukkale'de sağlık birimi

Güncelleme Tarihi:

Pamukkalede sağlık birimi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2016 15:34

DENİZLİ'de Pamukkale Belediyesi bünyesinde bir hekim, iş güvenliği uzmanı ve yardımcı sağlık personelinin yer aldığı İnsan Sağlığı Birimini faaliyete geçirdi. Birimdeki sağlık ekibi, çalışanlara anında ilk müdahaleyi gerçekleştiriyor, tıbbı destek ve kontroller sağlıyor. Ayrıca sağlık ekibi, belirli periyotlar da ilçede vatandaş ve öğrencilere yönelik tarama ve eğitim faaliyetleri gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

Pamukkale Belediyesi, Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde personelin sağlığını korumak amacıyla ani tıbbi müdahale ve rutin kontrollerin yapılabileceği İnsan Sağlığı Birimini faaliyete geçirdi. Bir hekim, iş güvenliği uzmanı ve yardımcı sağlık personelinin yer aldığı İnsan Sağlığı Birimi, Pamukkale Belediyesi personelinin sağlığını koruduğu gibi ilçede vatandaş ve öğrencilere yönelik sağlık taramaları, bilinçlendirme faaliyetleri gerçekleştirecek.
Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin, İnsan Sağlığı Birimini ziyaret etti. Gürlesin, halka hizmetin götürülmesinde özveriyle çalışan personelin sağlığının korunmasının da önemli olduğunu belirterek, "Belediye personelimizin sağlığı bizler için önemli. Bu kapsamda personelimizin ilk müdahalesi, tarama faaliyetlerini yapacak, hastaneye sevk edecek sağlık birimimiz faaliyetlerine başladı. Pamukkale Belediyesi olarak dolaylı da olsa destek ve halka hizmet konusunda 600 personelimizin moral motivasyon ve sağlık açısından çok iyi durumda olmaları için böyle bir birimi kurduk. Birim ayrıca ilçemiz vatandaşlarını ve özellikle öğrencileri, sağlık ve beslenme konusu hakkında bilinçlendirilecek ve zaman zamanda vatandaşların taramaları gerçekleştirilecek. Ben hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!