Pamukkale'de dört mahallede ücretsiz internet

Güncelleme Tarihi:

Pamukkalede dört mahallede ücretsiz internet
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2016 11:45

Pamukkale'de dört mahallede ücretsiz internet

Haberin Devamı

DENİZLİ'nin Pamukkale İlçesi'nde dört mahalledeki 10 noktada, cep telefonu şarj noktası olarak da kullanılacak kablosuz internet bağlantı noktası kuruldu.

Pamukkale Belediyesi, özellikle gençlerin ve öğrencilerin yararlanabilmesi için ilçede dört mahallede 10 noktada üçretsiz internet istasyonu kurdu. Turizm bölgesi Karahayıt'tda 4, Akköy'de 1, üniversite öğrencilerinin yoğun olarak ikamet ettiği Asmalıevler'de 2 ve Yunus Emre Mahallesi'nde 3 noktada kurulan kablosuz internet istasyonlarından vatandaşlar ücretsiz faydalanacak. İstasyonlar güneş enerjisiyle çalışacak. AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, mahallere kurulan istasyonları gezdi, cep telefonunu şarj etti ve interneti kullandı.

Gürlesin, kurulan istasyonlarda vatandaşların cep telefonunu şarj edebileceklerini belirterek, "2016 yılı içerisinde hayata geçireceğimizi açıkladığımız ve kamuoyu ile paylaştığımız 16 vizyon proje içerisinde yer alan ücretsiz kablosuz internet hizmetini de başlattık. Bir istasyondan aynı anda 6 kişi telefonunu şarj edebilir ve ücretsiz internetten faydalanabilir. Kısa zamanda ücretsiz internet istasyonu ve şarj noktası tüm mahallelerimize yayılacak" dedi.

Osman Nuri BOYACI/ DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!