Pamukkale'de doğan bebeklerin seti belediyeden

Güncelleme Tarihi:

Pamukkalede doğan bebeklerin seti belediyeden
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2018 12:53

Pamukkale'de doğan bebeklerin seti belediyeden

Haberin Devamı

DENİZLİ'de Pamukkale Belediyesi, 3 yıl önce yeni bebeği olan ailelere yönelik başlattığı 'Hoş Geldin Bebek' projesiyle, 11 bini aşkın aileye, içinde battaniye, şampuan, pişik kremi, alt değiştirme takımı, ateş ölçer, ıslak mendil, zıbın takımı, bebek bezi gibi ilk ürünlerin yer aldığı bebek çantasını hediye etti.

Pamukkale Belediyesi, 2015 yılından bu yana ilçe sınırları içinde yeni bebeği olan çiftlere bebek seti hediyesi projesini sürdürüyor. 2015 yılının Temmuz ayında başlayan proje ile yeni bebeği olan ailelere battaniye, şampuan, pişik kremi, alt değiştirme takımı, ateş ölçer, ıslak mendil, zıbın takımı, bebek bezi gibi ilk günlerde ihtiyaç duyulan malzemelerin yer aldığı çanta hediye ediliyor.

Pamukkale Belediyesi ekipleri, bebeği olan aileleri evlerinde ziyaret edilerek hediye çantasını teslim ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Gürlesin, ilçe halkının her an yanında olduklarını bebek seti hediyesi ile de bunu hissettirmek istediklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın en mutlu günlerinde yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Vatandaşlarımızın zor günlerinde taziye çadırı hizmetimizle yanlarında olurken, bebek seti hediyemizle de en güzel günlerinde yanlarında olmaya devam ediyoruz. 2015 yılının Temmuz ayında başlayan projemizde bugüne kadar 11 bini aşkın aileye ulaştık. Bu projemiz hızla devam ediyor. Pamukkale Belediyesi olarak, vatandaşların sadece rutin belediyecilik hizmetleriyle değil sosyal hayatta da her zaman yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz" dedi.

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!