Palandöken'de karne heyecanı

Güncelleme Tarihi:

Palandökende karne heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2017 17:31

Palandöken'de karne heyecanı

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Merkez Palandöken Belediyesine bağlı Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde faaliyet gösteren kreşte eğitim gören öğrenciler, ilk kez karne heyecanı yaşadı.
Palandöken Belediyesi Kültür Merkezinde 5 yıl önce hizmete açılan kreşe devam öğrencilere, karne verildi. Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde düzenlenen karne törenine, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Belediye Başkan Yardımcısı Turgay Erdem, Özel Kalem Müdürü Fatih Savaş, Kültür Merkezi Müdürü Muhammet Kars ve öğrencileri ile velileri katıldı.
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, yarı yıl eğitimlerini tamamlayan 33 öğrenciye öğretmenleri eşliğinde karnelerini verdi. Öğrencilere çeşitli hediyeler veren Başkan Bulutlar, şunları söyledi:
"Kreşte eğitim gören çocuklar, Kültür Merkezimizde çeşitli alanlarda kurs gören anne ve babaların çocukları. Hayat boyu eğitim şart. Eğitime ilk adımı atan bu çocuklarımızın sürekli kontrol etmemiz gerekiyor. En büyük iş anne ve babaya düşüyor. Milli ve manevi değerlerimizden asla ödün vermeden bu ülke için bu atılmış tohumları hep beraber gözetleyeceğiz, kollayacağız ve bu ülkeni çınarları yapacağız. 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında başarılı bir eğitim dönemi geçiren yavrularımızı kutluyor, onların eğitimlerini sağlayan öğretmenlerimize ayrıca teşekkür ediyorum."
 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!