Palandöken Belediyesi eğitime desteğini sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Palandöken Belediyesi eğitime desteğini sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 09:29

Palandöken Belediyesi eğitime desteğini sürdürüyor

Haberin Devamı

ERZURUM, (DHA)- Erzurum merkez Palandöken Belediyesi 8'nci sınıfta eğitim gören yaklaşık 2 bin 500 öğrenciye derse destek ve liseye hazırlık seti hediye etti.
    Eğitim seti dağıtımında öğrencilerle bir araya gelen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, eğitim hayatında var olmaya çalışan, okuyan ve gelecekte ülkeye hizmet etmeyi hedefleyen çocukların her zaman yanında olduklarını söyledi. Başkan Bulutlar, okullara ve eğitim hayatına katkılarının bundan sonra da artarak devam edeceğini belirterek şunları söyledi:
    "Bizim için rutin belediyecilik hizmetleri diyebildiğimiz yol, kaldırım, çevre düzenlemesi ve park yapımı kadar, çocuklarımızın eğitimi de önemli. Bu nedenle göreve başladığımız ilk yıldan itibaren çocuklarımızın daha iyi bir eğitim almaları adına tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. İlk defa okula gidecek olan yaklaşık 3 bin öğrencimize eğitici eğitim seti dağıtımı yaptık. Şimdi ise sekizinci sınıfa okuyan yaklaşık 2 bin 500 öğrenciye Derse Destek ve Liseye Hazırlık Seti dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Palandöken de eğitim başarısı yüzde 59'dan yüzde 70'lere çıkmıştır. Palandöken İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin gayretleriyle bu seviyelere geldik. Hiç kuşku yok ki eğitim destek setlerini mutlaka eğitime ciddi bir katkısı olduğunda düşünüyoruz. Belediye olarak inşallah eğitime desteğimiz bundan sonra da hız kesmeden devam edecek."

FOTOĞRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!