Pal Lazar resmen Samsun'da

Güncelleme Tarihi:

Pal Lazar resmen Samsunda
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2011 18:24

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Macaristan'ın Videoton takımında forma giyen Pal Lazar ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde bazı yöneticilerin de katıldığı törende, Macaristan'ın Videoton takımında forma giyen başarılı savunma oyuncusu Pal Lazar'ı 3 yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşme imzalandı.

Samsunspor Kulübü Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak Videoton takımı ve Macaristan Milli Takımı oyuncusu 22 yaşında Pal Lazar'ı takıma kazandırdıkları için mutlu oluklarını söyledi.
Başarılı oyuncunun takıma güç katacağını vurgulayan Yılmaz, “Pal Lazar'ın transferi tüm camiaya hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Pal Lazar ise Samsunspor'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Samsunspor'da başarılı olacağımı düşünüyorum” diye konuştu.

Samsunspor ve Türkiye futbolu hakkında bilgisi olduğunu da vurgulayan Lazar, “Transfer döneminde birçok kulüple görüştüm. Ancak hiçbir kulüp Samsunspor kadar benimle sık görüşmedi. Samsunspor'a gelmekten mutluyum. Samsunspor'un gücüne güç katacağım” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!