Özyurt'tan 23 Nisan kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Özyurttan 23 Nisan kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2017 09:20

Özyurt'tan 23 Nisan kutlaması

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - NİZİP Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özyurt 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Nizip Ticaret Odası Başkanı Mehmet Özyurt Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile yayımladığı kutlama mesajında, “Ülkemizin ve bölgemizin dünya çapında ilerleme gösterdiği bu yıllarda, ilerlemenin ve çağdaşlaşmanın temeli çocuklarımızdır" dedi.

Öncelikle bilinçli ve ilgili bir ebeveyn olması gerektiğini vurgulayan NTO Başkanı Özyurt, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sosyal sorumluluğumuzun farkında olarak yarınlarımız olan çocuklarımıza ve çocuklarımızın eğitimine büyük önem göstermeli ve destek olmalıyız. Ulu önderimiz Atatürk'ün de ifade ettiği gibi “Çocuklar Geleceğimizin Güvencesi Yaşama Sevincimizdir, Bugünün Çocuğunu Yarının Büyüğü Olarak Yetiştirmek Hepimizin İnsanlık Görevidir’ Tarihimizin gurur dolu sayfalarının yeni nesillerce öğrenilmesi ve Türk Devleti'nin devamını emanet edeceğimiz yeni Cumhuriyet bekçilerinin bu bilinçle yetişmesi amacıyla Nizip Ticaret Odası olarak ticari ve sanayi yönümüzün yanı sıra çocuklarımıza, ilçe eğitimine destek olmayı misyon edinerek faaliyetler gerçekleştirmekteyiz. Bugünümüzün varlık sebebi, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını en içten dileklerimle kutlar aydınlık geleceğimizin sağlam temeller üzerine kurulmasını temenni ederim."

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!