Özlü, Programdan Programa Koşturuyor

Güncelleme Tarihi:

Özlü, Programdan Programa Koşturuyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2015 15:11

ÖZLÜ KAPI KAPI DOLAŞIYOR

AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, 1 Kasım 205 seçimlerine kısa bir süre kala çalışmalarına yoğun tempo ile devam ediyor. Özlü, programdan programa koşturuyor.
AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, Konuralp’te seçim çalışmalarını sürdürdü. Ev ziyaretlerinden bebek ziyaretine kadar birçok programa yetişen Özlü, akşam ise mahallelerde kahvehanelerde vatandaşlara hitap ediyor. Konuralp’te ilk olarak ev ziyaretleri yapan AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, 3 ev ziyaretinde AK Partiye destek istedi.
Ev ziyaretinin ardından yeni doğan bebeği de ziyaret ederek ömür boyu mutlu ve sağlıklı bir hayat yaşamasını diledi.
“FABRİKA ZİYARETLERİNİ İHMAL ETMİYOR”
AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, ev ziyaretleri, bebek ziyareti ve taziye ziyaretlerinin ardından Realkom Fabrikasını ziyaret ederek işçilerle sohbet etti. Realkom fabrikasını İşletme Müdürü Mutlu Kaya ile gezen Milletvekili Özlü, işçilere asgari ücretin 1 Kasımdan sonra 1300 TL olacağını belirtti.
“AZMİMİLLİ’DEN AK PARTİYE TAM DESTEK”
AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, gündüz programlarının ardından Düzce Merkezde Azmimilli mahallesinde kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya geldi. Türkiye’nin güçlü bir iktidara sahip olması gerektiğini kaydeden Özlü, “ Ateş çemberinde yaşıyoruz. Rusya, Suriye’de operasyon yapıyor. 2 Milyonun üzerinde Suriyeliye bakıyoruz. 2 Kasımdan sonra ya tek başına iktidar olacağız ya da 7 Haziran seçimlerdeki sonucu alacağız. Bunun için sizlerin desteği ile tek başına iş başına gelmek istiyoruz. AK Parti Düzce Milletvekilleri olarak canla başla çalışarak hem ilimizi hem de ülkemizi daha da geliştireceğimizin sözünü veriyoruz” ifadelerinde bulundu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!