Özlü, “İstikrarın TEK Adresi AK Partidir”

Güncelleme Tarihi:

Özlü, “İstikrarın TEK Adresi AK Partidir”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 10:26

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI FARUK ÖZLÜ SEÇMENLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, seçim çalışmaları kapsamında Kuruoğlu, İmteks ve Topçuoğlu fabrikalarını ziyaret etti.
AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, il ve merkez ilçe teşkilat üyeleri ile birlikte fabrika ziyaretlerine devam ediyor. 1 Kasım seçimlerinin kader seçimi olduğunu belirten AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, “7 Haziran seçimlerinin ardından yaşadığımız problemleri gördük. Bugün acilen siyasi olarak istikrara ihtiyacımız var. Siyasi iktidarın tek adresi de AK Partidir. Çünkü mesele ülke meselesidir. Eğer AK Parti tek başına iktidara gelmezse Türkiye de hükümetin kurulamadığını bu seçimlerde görmüş olduk” ifadelerinde bulundu.
AK Parti Düzce Milletvekili Dr. Faruk Özlü, siyasi istikrarın ekonomik istikrarı da getireceğini de belirterek, “Ekonomik istikrar olmadığı zamanda gerek işverenler içinde önünü görememesi, iş adamlarımızın önünü görememesi hepsinden önemlisi ekonomi belli bir sarsıntıya girdiği zaman her şey de dengelerde bozulmalar yaşanıyor. Ancak 1 Kasımdan sonra tek başına tekrar iş başına geldiğimizde istikrarı yeniden tesis edeceğiz” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!