Özlenen sesler Şubat’ta geliyor

Güncelleme Tarihi:

Özlenen sesler Şubat’ta geliyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2013 00:00

Türk sanat müziğinin özlenen 10 dev ismi 23 Şubat akşamı Anadolu Gösteri Merkezinde Türk sanat müziği ziyafeti yaşatacak.

Haberin Devamı

“Türk Müziğinde Özlediklerimiz” adlı proje için bir araya gelen sanatçılar Mustafa Sağyaşar, Güzide Kasacı, Ela Altın, Ayşe Tunalı, Samime Sanay, Nalan Altınörs, Yaşar Özel, Yıldırım Bekçi, Zekai Tunca, Ayşe Taş İstanbul’dan sonra Ankaralılara da müzikle dolu bir gece yaşatmaya hazırlanıyor.
Nağmelerimizi süsleyen görsel sunumumuzla, musikimizin ruhunu anlatan gösterimizle, şovumuzla, sazımızla sesimizle, kahkahamızla, coşkumuzla, bir tatlı huzur almak için Ankara’ya geliyoruz. Ankara’lıları çok özledik, umarım onlarda bizi özlemişlerdir.
Konser öncesi soruları yanıtlayan Ayşe Tunalı, Nalan Altınörs ve Güzide Kasacı heyecanlı olduklarını dile getirdiler.
15 yıl aradan sonra sahnelere güzel bir proje ile döndüğünü anlatan Ayşe Tunalı, “Çok mutluyum. Dinleyicilerimi çok özlemişim. İstanbul’daki ilk konserimizde bizleri çok iyi karşıladılar. Aynı coşkuyu Ankaralı dinleyicilerimizden de bekliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Ankara'ya vefa borcumuz var

Projenin çok beğenildiğini ifade eden Nalan Altınörs de, “Dinleyicilerimize hep saygılı olmayı tercih ettik. Dinleyicilerimiz de bizi bu şekilde sevdi” dedi. İlk sahneye çıktığı yıllar kadar heyecanlı olduğunu anlatan Güzide Kasacı ise, “Bizler Ankara radyosunda yetiştik. Ankaralılara çok büyük bir vefa borcumuz var. Bu proje bir daha kolay kolay gerçekleşmez. Tüm Ankaralıları o eski günlerde olduğu gibi konserimize aileleriyle birlikte bekliyoruz” diye konuştu. Konserle ilgili detaylı bilgi 284 80 02 numaralı telefondan alınabilecek.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!