ÖZLEMİŞİZ…

Adanaspor Adana'yı Süper Lig'e taşıyor. Özlenen tablo gerçek oluyor...

Haberin Devamı

12 yıldır süren Süper Lig hasretini büyük ölçüde bitiren Adanaspor’un başarısını, müthiş taraftarın doldurduğu tribünleri, yaşanan büyük coşkuyu ve Adana sokaklarında şampiyonluk şarkıları söylenmesini gerçekten özlemişiz.. Bunu bizlere yaşatan başta Başkan Bayram Akgül olmak üzere, Teknik Direktör Engin İpekoğlu’na ve formasını ıslatan bütün futbolculara sonsuz teşekkürler..

18 maçtır yenilmez armadayı oynayan ve rakiplerini birer birer geçerek açık ara zirvenin sahibi olan Turuncu Beyazlılar, dün şampiyonluğa bir çivi daha çaktı. Kaldı 4 maç matematiksel olarak diyemezsek de gönülden ŞAMPİYON diyebiliriz artık Torosların Kaplanlarına..

MAÇIN YILDIZI MAGAYE

1461 maçı öncesi sokaklara dökülen Turuncu Beyaz renklere gönül vermiş binlerce taraftar tribünde de yerlerini alarak galibiyetin mimarı oldu. Şampiyonluk havasına giren muhteşem taraftar maç başından sonuna kadar hiç susmadı. Adanaspor ilk yarıda tempoyu istediği gibi ayarladı. İlk 45 dakikada gol sesi çıkmadı. İkinci yarı ise tam anlamıyla bir Adanaspor fırtınası esti yeşil zemin üzerinde. Çok adamla rakip üzerine giden Turuncu Beyazlılar 50. Dakikada golü buldu. N’duka içeri ortaladı, defans uzaklaştıramadı, topu önünde bulan Magaye fileleri havalandırdı. 64. Dakikada Magaye’nin asisti ile Samican farkı 2’ye çıkardı. 84’te maçın yıldızı Magaye savunmanın arkasına iyi sarktı. Cem Özdemir’e al da at dedi 3-0. Durmadı Kaplan 86’da yine Magaye çıktı sahneye attı golünü farkı 4’e çıkardı.

Haberin Devamı

Hakemin bitiş düdüğüyle tüm tribünlerde yaşanan coşku görülmeye değerdi. Futbolcular, teknik ekip taraftarla bütünleşti, şampiyonluk şarkıları söylendi. Adanaspor büyük bir başarıya imza attı, alkışlıyorum, tebrikler Toros Kaplanları...

Yazarın Tüm Yazıları