Özkara'dan üye aidatı açıklaması

Güncelleme Tarihi:

Özkaradan üye aidatı açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2016 12:38

Özkara'dan üye aidatı açıklaması

Haberin Devamı

 

Saadet YÖRÜKÇÜ / ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Fethi Özkara, birkaç üyenin aidatlarıyla ilgili yaptıkları basın açıklamasının gerçeği yansıtmadığını öne sürdü.

Oda binasında basın toplantısı düzenleyen Fethi Özkara üye aidatı ile ilgili açıklamada bulundu. Aidatlarını ödemeyen üyelerin icraya verilebileceğini iade eden Özkara şöyle konuştu:

"Geçtiğimiz hafta odamız yönetimine üyelerimizden toplanan aidatlarla ilgili odamıza kayıtlı 2-3 üyemiz tarafından basın açıklamasında 5362 sayılı esnaf ve sanatkarlar meslek kuruluşları kanununun aidatlarla ilgili yükümlülük içeren kısmıyla örtüşmeyen açıklamalar yapılmıştır. Bu kanunun 61'inci maddesi gereğince yıllık aidatlarını ödemeyen üyelere, ödeme yapılıncaya kadar odaca yapılacak hizmetler ile düzenlenecek ve onanacak belgeler verilmez. Süresi içinde ödenmeyen yıllık aidatlar esnaf ve sanatkarlar meslek kuruluşları yönetim kurullarınca verilen kararlar ilan hükmün de olup icra dairelerince yerine getirilir. Burada açıklama yapan üyelerimizden birisi aidat borcunu avukatın telefonla arayıp bildirmesi ve icra kanalına başlandıktan sonra borcunu yatırıp avukat ücretlerini ödemeden son bulmasını istemesinden kaynaklanan bu sorun kişinin takipsizliğini odamıza mal etmek istemesidir."



-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!