Özhan Ağabey veya Duygun Hoca olsa hepsini kovardı

Güncelleme Tarihi:

Özhan Ağabey veya Duygun Hoca olsa hepsini kovardı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2015 23:07

Sarı lacivertli kulübün genel sekreteri Uslu, hükmen yenilgi kararı nedeniyle Basketbol Federasyonu’nu F.Bahçe’nin emir eri olmakla suçlayan Dursun Özbek’e, “Hata yapan çalışanlarının işine son versin, başkalarını suçlamasın” dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe yönetiminden Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetimine tepki...

Sarı lacivertlilerin genel sekreteri Mahmut Uslu basın toplantısının yapıldığı anda bir iş ziyareti nedeniyle Türkmenistan’daydı. Saat farkı nedeniyle ulaşamadığımız Uslu’ya dün sabah ulaştık ve sarı kırmızılıların açıklamalarını sorduk. Uzun süredir sessiz olan Uslu, eski Basketbol Federasyonu 2. başkanı ve eski milli takım teknik kurul baskanı olarak, söz konusu basketbol olunca sessizligini ilk kez bozdu ve önemli açıklamalar yaptı. İşte Uslu’dan Kizer krizi sonrası Dursun Özbek ve G.Saray’a yanıtlar:

GROSSKREUTZ’A DA BAKSINLAR

G.SARAY sorumlusunun soylediğinin aksine, Fenerbahçe olarak, bu konuyla ilgili demeç vermedik.

Federasyonun emir erimiz olduğunu söylüyor... Tufan-Cemal skandalında da mı TBF emir erimizdi?.. Şampiyonluk maçına çıkmadıklarında da mı TBF emir erimizdi?.. Kizer’i TBF mi oynattı?.. Futbolda Grosskreutz profesyonellerin hatası nedeniyle oynayamadığı zaman da Futbol Federasyonu mu hatalıydı?  Kizer ABD Milli Takımı’nda oynamış... Bosna Milli Takımı’nda nasıl oynayabilir?... İnternete baksınlar... Aslında baktıklarından eminim... Çaresizlikten yaptılar..

Haberin Devamı

 O LİSANSIN NASIL VERİLDİĞİ ORTAYA ÇIKARILMALI

“Yönetmelikler bu kadar açık olduğu halde, lisans için nasıl müracaat edebildiler?.. Ne federasyon başkanının, ne federasyon yöneticilerinin haberi var… Bu bir oyun. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Asıl skandal, bu lisansı nasıl aldıkları. Avrupalı lisansı almış bir oyuncu daha sonra nasıl ABD lisansı alabiliyor?.. Bu mutlaka araştırmalı.. Bu lisansı kimlerin verdiği ortaya çıkartılmalıdIir.”

HEP İŞ ÇEVİRİYORLAR

“Hatayı kendilerinde aramalılar. Kapalı kapılar ardında iş çevirme alışkanlıkları var… 21. maddeye göre oyuncu Avrupalı statüsünde başladıysa öyle devam etmeli. Eğer önce Avrupalı sonra da ABD’li olarak oynatırsan hükmen mağlup olursun..”

MAÇTAN ÖNCE BAŞVURDUK

Öte yandan, basın toplantısında, maçtan sonra itiraz ettiğimiz söyleniyor... Aksine, maçtan bir gün evvel, bu oyuncunun oynatılmamasi gerektiğini hem şifahen, hem yazılı olarak bildirdik ve hatta maçtan 2 saat evvel resmi itiraz dilekçesi verdik. Bizim için mağlup olup olmamak çok da önemli değil.. Zaten son 15 yıldır biz Türk kadın basketbolunu domine ediyoruz.

Haberin Devamı

Bu yanlışlıkları yapanlar görevde kalıyor... Rahmetli Ali Ağabey (Ali Uras), Özhan Ağabey (Özhan Canaydin) ve hatta Sayın Duygun Yarsuvat Hoca, olsa bunlar olmazdı. Hatayı basın toplantısı ile düzeltmeye çalışmazlardı. Bu durum, onların başkanlık dönemlerinde olsa, o profesyonellerin işine son verilir, kovulurlardı. Ancak hata yapanlar duruyor, başka kişi ve kurumlar suçlanıyor.

DURSUN ÖZBEK NELER DEMİŞTİ

-Fenerbahçe yöneticileri boy boy açıklama yaptılar.
-G.saray'ın hakkına kimse zeval getiremez. Sen kimsin Harun?
-Sen federasyonu bırak, Fenerbahçe'nin emir eri pozisyonunu bırak.
-Sahada galip gelebilirsiniz ama bu yeterli mi, o zaman başka güçler devreye giriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!