Özgener'e şok

Güncelleme Tarihi:

Özgenere şok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2009 00:00

Bacanağı Osman Hamdi Demirkaya, 344 bin liralık borcunu ödemeyince fatura Futbol Federasyonu Başkanı’na çıktı. Mahmut Özgener’in Çeşme’deki yazlığına haciz geldi.

FUTBOL Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener’in, bacanağı Osman Hamdi Demirkaya yüzünden başı dertte... Bacanak Osman Hamdi Demirkaya, kendi yemek firması için aldığı et ücretini et tüccarı olan Eşref Bayrak’a ödemediği ve 344 bin liralık borç yüzünden Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, haciz şoku yaşadı.

Et tüccarı Eşref Bayrak, Demirkaya’nın Çeşme Alaçatı’daki villası için haziran ayında haciz kararı aldırdı. Villadaki 3 bin 850 lira değerindeki 13 parça eşya için haciz kararı çıktı. Ancak bu aşamada devreye giren Mahmut Özgener, "Bu ev ve eşyalar bizim. Bacanağım Osman Hamdi Demirkaya ve ailesi, bizim evimizde misafir olarak kalıyor" dedi ve haczin durdurulmasını istedi. Ancak mahkeme bu isteği reddetti.

Dedektif gibi hareket ettiler

Haciz kararını aldıran Eşref Bayrak’ın avukatları Akın Bal ve Murat Çetinkaya, gelişen süreç içerisinde son derece çarpıcı bilgilere ulaştılar. Bir dedektif titizliği ile çalışan her ikili , Özgener’in "benim evim" dediği villada 3 yıldır Demirkaya ailesinin oturduğunu öne sürdü. Evde bulunan tüm eşya ve fotoğrafların da Demirkaya ailesi üzerine olduğu iddia edildi.

Özgener’in, Çeşme Alaçatı’da haciz edilen villanın çok yakınında ayrı bir villada oturduğu vurgulandı.

Özgener’e de dava açıldı

Haciz kararının kaldırılması için Mahmut Özgener ve eşi Ayşe Özgener tarafından açılan dava dilekçesinde, "Haczedilen malların tamamı bize aittir. Faturaları da bizdedir" ifadesi kullanıldı.

Eşref Bayrak’ın avukatları, eldeki bilgi ve belgeler doğrultusunda Özgener’in yalan beyanda bulunduğunu öne sürdüler. Her iki avukatın, yalan beyandan dolayı Mahmut Özgener hakkında Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacakları öğrenildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!