Özge Ulusoy: Korkuyla babamı aradım. Telefon düşmedi ama…

Güncelleme Tarihi:

Özge Ulusoy: Korkuyla babamı aradım. Telefon düşmedi ama…
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 15:41

Manken Özge Ulusoy, sosyal medyada terör saldırısı sonrasında “Lanetliyorum bu korkunç saldırıyı yapan cani sapıkları.” dedi. Ulusoy, saldırının hemen ardından babasını aradı. Önce ulaşamadı ve yaşadığı korkuyu dile getirdi.

Haberin Devamı

Sosyal medyada ünlülerden dün Ankara'da yaşanan terör saldırısına tepkiler çoğalıyor. Bir çok ünlü isim teröre lanet ediyor. Özge Ulusoy’da bunlardan biri. Ulusoy, saldırının ardından hemen babasını arıyor. Ancak ulaşamıyor.

Korku dolu anlar yaşayan Ulusoy, bir süre sonra babasına ulaşıp sesini duyuyor. Ulusoy, babasının iyi olduğunu duyunca rahatlıyor. Ancak, sevdiklerine ulaşamayan diğer kişiler için çok üzülüyor. Özge Ulusoy üzüntüsünü şu sözlerle ifade ediyor; “Yine korkuyla babamı aradım.  Telefon düşmedi ama o anda aklıma ne korkunç şeyler düştü. Sesini duydum, rahatladım. Peki bu gece o telefonun öbür ucundan iyiyim kelimesini duymayanlar ne yapacak? Teröre bir son verilmeli, bunun bir yolu bulunmalı. Resmen savaşın içindeyiz. Memleketime yazık oluyor. Lanetliyorum bu korkunç saldırıyı yapan cani sapıkları.” Özge Ulusoy’da diğer bir çok ünlü gibi teröre lanet yağdırdı.

Haberin Devamı

Özge Ulusoy Kimdir

Özge Ulusoy kimdir?

Özge Ulusoy, 28 Ekim 1982 yılında Ankara’da dünyaya geldi. 2001 yılında dünyanın en prestijli model ajanslarından Amerikan Elite Modellik Ajansı'nın düzenlediği bir güzellik organizasyonu Elite Model Look'a katıldı ve üçüncü oldu. Ardından Gaye Sökmen Ajans'a kayıt oldu. 2003 yılında ise Miss Turkey 2003 (Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması) yarışmasında ikinci seçildi ve sonrasında  Kâinat Güzellik Yarışması'nda (Miss Universe) Türkiye'yi temsil etti. Profesyonel modellik hayatına Cengiz Abazoğlu defilesi ile adım attı. Bazı dizi ve filmlerde de rol aldı.

BAKMADAN GEÇME!