Özel zevklere hitap ediyor!

Güncelleme Tarihi:

Özel zevklere hitap ediyor
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 03, 2016 12:06

Hobileriniz tutkuya dönüşüyorsa ya da iş dünyasındaki yenilikleri takip etmek vazgeçilmezse bu etkinliklere bayılacaksınız!

Haberin Devamı

CNR AVRASYA BOAT SHOW 2016 

Â

Özel zevklere hitap ediyor

Mega yat üretiminde dünya üçüncülüğünü yakalamış olan denizcilik sektörünün en kapsamlı ve en büyük buluşması olan "CNR Avrasya Boat Show - Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı" nın dokuzuncusu 13-21 Şubat tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de düzenleniyor. 

Ziyaret Saatleri:
13-20 Åžubat 2016 / Saat: 11:00-20:00
21 Åžubat 2016 / Saat: 11:00-19:00

Özel zevklere hitap ediyor

İSTANBUL TALKS INSPERED GİRİŞİMCİLİK KONFERANSI 

Özel zevklere hitap ediyor

Dünyaca ünlü girişimci ve yatırımcıların ufuk açan başarı öykülerini sahiplerinden dinleme imkânı bulabileceğiniz İstanbul Talks Inspered Girişimcilik Konferansı 16 Mart'ta Çırağan Palace Kempinski Istanbul'da düzenleniyor. Konuşmacılar arasında Virgin şirketler grubunun CEO'su Richard Branson,  ICQ'nun yaratıcısı Yossi Vardi, Vu Technologies kurucusu ve  CEO’su Devita Saraf yer alıyor.

Haberin Devamı

Özel zevklere hitap ediyor

GAMING Ä°STANBUL

Özel zevklere hitap ediyor

Türk oyuncularının yıllardır beklediği büyük video oyun fuarı, 4-7 Şubat tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde! Oyuncuların keyif aldığı her şeyi bünyesinde barındırmayı amaçlayan Gaming Istanbul, birbirinden özel etkinliklere de ev sahipliği yapacak.

Cosplay meraklıları, dünyanın önde gelen cosplayerları'ndan oluşan GIST jürisi önünde Türkiye'nin en iyi cosplayer'ı olmaya çalışırken, bağımsız oyun yapımcıları ise GIST Indie Alanı'nda geliştirdikleri oyunları ziyaretçilerle paylaşacak. Retroseverleri mutlu edecek Nostalji Oyun Alanı, bir oyuncuya hitap edecek her türlü ürünün yer alacağı alışveriş alanı ve fuar içerisinde gerçekleştirilecek Av Oyunu gibi pek çok farklı etkinlikle ziyaretçilerine unutulmaz bir tecrübe yaşatacak.

Haberin Devamı

Özel zevklere hitap ediyor

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!