Özel sporcular Fethiye'de yarıştı

Güncelleme Tarihi:

Özel sporcular Fethiyede yarıştı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2016 17:27

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Açık Deniz Yüzme Şampiyonası, Saran Group’un katkılarıyla Fethiye Ölüdeniz Otel Meri'de düzenlendi.

Haberin Devamı

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Saran Group ve Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’nın (ZİÇEV) destekleriyle düzenlenen Açık Deniz Yüzme Şenliği, Fethiye-Ölüdeniz’de başladı. Organizasyonda, ünlü manken Tuğba Özay da özel sporcularla birlikte şampiyonanın startını verdi.

Özel sporcular Fethiyede yarıştı
Farklı yaş gruplarından 24 kulüpten 10'u kadın 30 sporcunun katıldığı şampiyona öncesinde ünlü manken Tuğba Özay özel sporcularla bir araya gelerek onlara destek verdi. Down sendromlu, otizmli ve zihinsel engelli sporcuların yanı sıra Belçika’dan da bir sporcunun misafir olarak katıldığı Özel Sporcular Spor Federasyonu Açık Deniz Yüzme Şampiyonası'nda renkli görüntüler yaşandı.

Haberin Devamı

Özel sporcular Fethiyede yarıştı

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan himayelerinde yürütülen çalışmalarla 20 bin çocuğumuza spor yaptırıyoruz. Bu rakamı 30-40 binlere çıkaracağız. On yıl önce kapalı kapılar ardındaki çocuklarımızın bugün yüzleri gülüyor. Türkiye Açık Deniz Yüzme Şampiyonası, imkan verildiğinde özel bireylerin başaramayacakları hiçbir şey olmadığına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için gerçekleştirildi" dedi.

BAKMADAN GEÇME!