Özel Olimpiyatlar Trakya Bölge Oyunları Lüleburgaz’da yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Özel Olimpiyatlar Trakya Bölge Oyunları Lüleburgaz’da yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2017 13:07

Özel Olimpiyatlar Trakya Bölge Oyunları Lüleburgaz’da yapıldı

Haberin Devamı

Vahit İŞBAŞARAN/LÜLEBURGAZ(Kırklareli),(DHA)- KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz İlçesi'nde Lüleburgaz Kaymakamlığı, Lüleburgaz Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ev sahipliğinde yapılan Özel Olimpiyatlar Trakya Bölge Oyunları gerçekleştirildi.

Özel Olimpiyatlar Trakya Bölge Oyunları, 120 özel ve partner sporcunun katılımıyla Lüleburgaz Yıldızlar Futbol Akademisi Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Birlikte yarışıp eğlenmenin keyfini yaşayan özel ve partner sporcular, gün sonunda madalya kazanma mutluluğunu da paylaştı. Özel Olimpiyatlara Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili Deniz Şahin, Belediye Başkan Yardımcıları Kevser Özkan, Rasim Aslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cihan Erdem,  öğrenciler, veliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Özel Olimpiyatlar Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Civelek, "Özel çocuklarımızı sosyal hayatın içine çekebilmek amacıyla düzenlediğimiz etkinlikler Trakya Bölge Oyunları ile devam ediyor. Çocuklarımızın yaşıtlarıyla kaynaştıkları, birlikte yarışıp yine beraberce kazanmanın mutluluğunu yaşadıkları bir ortam yaratmaktan dolayı mutluyuz. Ailemiz her geçen gün büyüyor. Ortak amacımız, onlar hakkındaki önyargıları yıkıp aslında aralarında hiç fark olmadığını göstermek. Bu çocuklarımız kendilerine fırsat verildiği taktirde hayat birlikte ve oyunu nasıl birlikte, oyun birlikte diyorlar. Hem kendileri mutlu oluyor hem de bize gelecek için umut veriyorlar” dedi.

Özel Olimpiyatlar Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Civelek tarafından Lüleburgaz Belediye Başkan Vekili Deniz Şahin ile Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin’e özel olimpiyatlara katkılarından dolayı plaket ve kırmızı top verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!