Özel öğrencilerin sinema keyfi

Güncelleme Tarihi:

Özel öğrencilerin sinema keyfi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2016 14:14

Özel öğrencilerin sinema keyfi

Haberin Devamı

 

Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA, (DHA) - KUMLUCA Sarıcasu Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler, sinema izledi.
Kumluca Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Kumluca Belediyesi'nin desteklediği 'Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı- ÇOGEP' projesi kapsamında, Sarıcasu Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler sinema izledi. Kumluca Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği görevlileri ve öğretmenleri eşliğinde Kumluca Belediyesi 50'inci Yıl Kültür Merkezi sinemasına gelen öğrenciler, burada çizgi film izledi.
Proje kapsamında daha önce de çeşitli etkinliklere katılan ve son olarak Anıtkabir, Nevşehir ve Konya gezisine giden öğrenciler, sinema izlemenin keyfini yaşadı.
Sarıcasu Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi Okul Müdürü Süleyman Songur, bu etkinliklerin öğrenciler üzerinde olumlu sonuçlarını gördüklerini belirterek, projenin yapılması ve desteklenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!