Özel jetle seyahat

Soyak İnşaat’ın sahibi Erkut-Aslı Soyak çifti, özellikle şehir dışı seyahatlerine özel jetleriyle gidiyorlar.

Haberin Devamı

Çifte, 30 Temmuz’da Sabiha Gökçen Havalimanı’nda rastladım. Ben Fethiye’ye gitmek için Pegasus uçağını beklerken, özel jetleri de Soyak çiftini bekliyordu. “Göcek’teki teknemizde mini bir tatil yapacağız” diyen ikili, saat 16.30’da CIP salonundan geçerek jetlerine bindi ve hafta sonunu geçirmek için Dalaman’a uçtu.

Baba-oğul tatilde

Ünlü mimar Erhan İşözen, geçtiğimiz
haftayı oğlu Han’la birlikte Fethiye’-deki Hillside Beach Club’da geçirdi. Erhan Bey, baba-oğul baş başa tatile çıkmalarının nedenini ise şöyle anlattı: “Eşim Oylum, atölyedeki çalışmalarının yoğunluğu nedeniyle bize katılamadı, biz de baba-oğul tatile çıktık. Bu durumdan hiç şikayetimiz yok, çünkü çok eğleniyoruz.”

Sortie’de St. Tropez rüzgârı

Kuruçeşme’deki Sortie, salı geceleri dünya jet-setinin rağbet ettiği gece kulüplerinin DJ’lerini ağırlamaya devam ediyor. “Dünyayı Sortie’de Hisset” sloganı ile başlayan parti serisinde bu gece, St. Tropez rüzgârları esecek. Şehrin en ünlü gece kulüplerinde çalan DJ Sylvian Armand, bu gece Sortie müşterileri için performans sergileyecek.

Haberin Devamı

Bodrum’da Babil’in Asma Bahçeleri

Dünyanın 7’nci harikası olan Babil’in Asma Bahçeleri’nden esinlenerek Bodrum-Kadıkalesi’nde inşa edilen Gardens of Babylon Butik Otel ve rezidanslarının açılış daveti, geçtiğimiz gün gerçekleşti. Ayşe Azizoğlu’nun organize ettiği davete katılanlar arasında Ahu Aysal, Ece Şirin, Ahu Tuğbay, otel sahiplerinin yakın dostu Gül Ergi ve annesi Nebahat Hanım da vardı. Dr. Ender Saraç yönetiminde 3 bin metrekarelik sağlık ve güzellik tesisi ile sağlıklı beslenmeye yönelik restoranın da bulunduğu tesisin eğlence konseptini ise ünlü işletmeci Emre Ergani üstlendi. Ergani, Gardens of Babylon’daki beach’i ve bir Yunan restoranını işletecek.

Gündüz’ün damadı

ANAP’ın kurucularından Ömer Gündüz ve eşi Nursen Gündüz’ün kızları Çiğdem, geçtiğimiz aylarda Tolga Işık’la nişanlanmıştı. Çiğdem Hanım, geçen hafta Rahmi Koç’un Türkbükü’ndeki Divan Palmira’da verdiği davete de nişanlısı ile birlikte katıldı. Çift, davet boyunca konukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. O gece onları gören hemen herkes, birbirlerine çok yakıştıkları konusunda hemfikirdi...

Ayın Karanlık Yüzü

Haberin Devamı

Geçtiğimiz gece Bodrum Antik Tiyatro’da konser veren Kenan Doğulu’nun seyircileri arasında İzzet Öz de vardı. Doğulu’yu iki çocuğuyla birlikte izleyen ünlü müzik adamı, siyah tişörtüyle dikkat çekti. Öz’ün tişörtünü, dünyaca ünlü rock grubu Pink Floyd’un 100 milyonun üzerinde satan albümü “Dark Side of the Moon”un (Ayın Karanlık Yüzü) albüm kapağı süslüyordu.

Reina’ya bebek geliyor

Ünlü gece kulübü Reina’nın işletmecisi Ali Ünal’ı bugünlerde tatlı bir telaş sardı. Çünkü Ünal, baba olmaya hazırlanıyor. Ali Bey’in geçtiğimiz yıl hayatını birleştirdiği Ayşegül Hanım, üç aylık hamile. Aileye yeni katılacak üye, yalnızca onları değil, Reina’nın sahibi Mehmet Koçarslan’ı da heyecanlandırdı. Koçarslan, iş arkadaşının bebek sevincini “Reina’ya bebek geliyor. Bu çocuk Reina ailesine de mutluluk getirecek” sözleriyle paylaştı. Ünal çiftinin bu mutlu haberi aile büyükleri ve çok yakınları dışında henüz kimseyle paylaşmadıklarını da belirteyim...

Yazarın Tüm Yazıları